Priprema: 20 minuta • Kuhanje: 30 minuta • Porcija: 2-4
Trebat će vam:
1 pureća prsa
150 g gljiva po želji
200 g svježeg špinata
2 režnja češnjaka
heljda
1 lovorov list
sol i papar
ulje
Priprema:
Pureća prsa najprije narežite na komade i obložite ih uljem, soli i paprom. Ispecite ih na tavi i stavite sa strane. Na istu tavu dodajte još malo ulja, protisnuti češnjak, a zatim i očišćene listove špinata. Pirjajte ih dok ne povenu. U posebnoj posudi skuhajte heljdu s lovorovim listom, soli i paprom. Umiješajte i kockicu maslaca. U heljdu na kraju umiješajte komade puretine i špinat i poslužite uz žlicu kiselog vrhnja ili grčkog jogurta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....