Trebat će vam:
2 veća komada purećih prsa
1 žličica kumina
1 žličica soli
1 žličica sezama
1 žličica sušenog timijana
Papar
Maslinovo ulje
Povrće po želji
Umaci po želji
Sir
Peciva
Priprema:
U posudi najprije pomiješajte kumin, sol, sezam, papar i timijan. Dobivenom smjesom obložite pureća prsa koja ste najprije poprskali maslinovim uljem. Pustite da stoji barem sat vremena u hladnjaku pa zamotajte u papir za pečenje ili foliju i ubacite u pećnicu na 180 °C i pecite oko sat vremena. Zadnjih 15 minuta otvorite, temperaturu stavite na 200 °C i pecite otvoreno. Kad je gotovo, pustite da se meso ohladi. Za to vrijeme pecivo prerežite na pola, premažite maslinovim uljem i zapecite na grill tavi. Dodajte sir, umak po želji i svježe povrće. Pureća prsa narežite na jako tanko i dodajte u sendvič pa sve zajedno poslužite još toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....