Brzinski ručak

Nije wok, još je bolje! Pripremite rezance sa sočnom svinjetinom i kupusom

 Nyantanan/Getty Images
Za ovo jelo tava vam treba biti vruća i jedino na što trebate paziti je soja sos, koji ne smije izgorjeti. Ako to uspijete, dobit ćete slasno jelo kojemu ćete se rado vraćati

Priprema: 15 minuta • Kuhanje: 20 minuta • Porcije: 2-4

Trebat će vam:

1 pakiranje rezanaca
300 g svinjetine, od vrata
1 manja glavica kupusa
3 žlice soja sosa
1 žličica ribanog svježeg đumbira
1 žlica sezamova ulja
sol i papar
čili papričica po želji

Priprema:

Na tavi na ulju dobro zapržite komadiće svinjetine koje ste nasjeckali na sitno (najbolje vratine da bude sočo). Dodajte na rezance narezan kupus, a zatim i svježi đumbir. Dodajte soja sos, sezamovo ulje, sol i papar pa sve dobro protresite. Dok se meso i povrće pirja, skuhajte rezance pa ih ubacite u tavu i dobro promiješajte. Dodajte i čili papričicu po želji i poslužite toplo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 07:42