![Zagreb, 081115.
City Eentar East.
Prezentcija jela chefa Alma Catlaka u sklopu gastro showa Tjedna dobre hrane.
Na fotografiji: chef Almo Catlak.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/5/3/13/zagreb-08-11-2015-prezentcija-jela-chefa-alma-catlaka-u-sklopu-gastro-showa-tjedna-dobre-hrane.bin.jpg)
Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 35 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 800 g piletine (ali može i pureći ili svinski file)
- 10 cm đumbira
- šprica i igla (kupiti u apoteci)
Priprema
1. korak
Đumbir naribati na najsitniji ribež i procjeditit na žičano cjedilo. Dobivenim sokom marinirati izvana, a špricom injektirati sok u sredinu odreska.
2. korak
Peći na laganoj vatri na malo masnoće.
Ne, ovo nije operacija, ovo je mariniranje đumbirovim sokom koje nam je pokazao Mislav Božić iz Hotela Ville Magdalene na Tjednu dobre hrane u prosincu 2013.