![Zagreb, 081115.
City Eentar East.
Prezentcija jela chefa Alma Catlaka u sklopu gastro showa Tjedna dobre hrane.
Na fotografiji: chef Almo Catlak.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/5/3/13/zagreb-08-11-2015-prezentcija-jela-chefa-alma-catlaka-u-sklopu-gastro-showa-tjedna-dobre-hrane.bin.jpg)
Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 10 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 1 limun
- 2 žlice meda
- 800 ml vode
- 3 cm đumbira
Priprema
1. korak
Đumbir oguliti sa žlicom, nasjeckati na kolutiće. Limun ocjediti.
2. korak
Sve sastojke (vodu, med, nasjeckani đumbir, limunov sok) dodajte u sokovnik i kratko miksajte dok se med ne rastopi. Poslužiti odmah hladno ili zagrijano.
Recept koji je na Tjednu dobre hrane u prosincu 2013. s nama podijelio chef Mislav Božić iz Hotela Ville Magdalene.