7 JELA U 7 DANA

Kremasti špinat, pohana cvjetača i umak s knedlama od kruha favoriti su s ovotjednog menija

 Julia Mikhaylova
Radimo još i rezance s povrćem i piletinom, zatim svinjetinu i kiseli kupus na žlicu, a tu je i sporo pečena piletina

Na početku još jednog tjedna pripremili smo tjedni meni koji vrlo lako možete iskoristiti kao inspiraciju za ručak u narednim danima. Započinjemo klasikom koji obožavamo u nešto drugačijem izdanju pa tako radimo kremasti špinat s pire krumpirom, a uz to se najbolje slaže i poširano ili pečeno jaje. Zatim su na redu rezanci s piletinom i povrćem, a sredinom tjedna kuhamo gusto jelo na žlicu sa svinjetinom i kupusom. U četvrtak je na redu pohana cvjetača s rizi-bizijem, a u petak radimo jednostavne srdele s krumpir salatom. Sporo pečenu piletinu radimo u subotu, dok u nedjelju pripremamo svinjetinu u umaku od gljiva s knedlama od kruha. Recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

ŠPINAT S PIRE KRUMPIROM I JAJEM

image
Deposit Photos

UTORAK

REZANCI S PILETINOM I POVRĆEM

image
Ezume Images

SRIJEDA

GULAŠ SA SVINJETINOM I KISELIM KUPUSOM

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

POHANA CVJETAČA S RIZI-BIZIJEM

image
Julia Mikhaylova

PETAK

SRDELE S KRUMPIR SALATOM

image
Gregor Jeric

SUBOTA

SPORO PEČENA PILETINA

image
Deposit Photos

NEDJELJA

SVINJETINA U UMAKU OD GLJIVA S KNEDLAMA OD KRUHA

image
Deposit Photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 05:35