Trebat će vam:
tjestenina
1 luk
2 režnja češnjaka
1 konzerva pelata
bosiljak, timijan i origano
200-300 g mozzarelle
1 par kobasica
parmezan prema želji
prstohvat šećera
sol i papar
ulje i maslac
Priprema:
Tjesteninu skuhajte na pola i prebacite je u posudu za pečenje koju ste premazali maslacem. Na malo ulja pirjajte sitno sjeckani luk. Kad poprimi boju, dodajte protisnuti češnjak. Odmah zatim dodajte začinsko bilje, sol, papar i šećer, a potom i pelate. Dodajte i malo vruće vode. Kuhajte 20-ak minuta, pelate za to vrijeme usitnite kuhačom. Umak dodajte tjestenini, a zatim u sve ubacite i mozzarellu koju ste natrgali na komadiće. Dio ostavite za kraj. Sve dobro pomiješajte. Kobasice narežite na tanke kolutiće. Tjesteninu pospite ostatkom sira, dodajte i parmezan prema želji, na vrh stavite kolutiće kobasice i pecite 30 minuta na 200 stupnjeva.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....