Trebat će vam:
1 luk
2 mrkve
pola buče (butternut ili hokkaido)
2 šake smrznutog graška
1 rajčica
2 šake špinata
3 žlice pelata
temeljac
maslinovo ulje
začini po želji
sol i papar
Priprema:
Na maslinovu ulju najprije pirjajte sitno sjeckani luk. Dodajte sitno sjeckanu mrkvu i pola narezane buče. Pirjajte 10-ak minuta, a zatim dodajte sitno sjeckanu rajčicu, 3 žlice pelata i temeljac ili vodu. Pustite da se krčka 20-ak minuta, a zatim dodajte grašak. Kuhajte još 10-ak minuta. Na kraju dodajte očišćeni špinat i dodatno začinite po želji. U varivo možete pred kraj ubaciti i šaku tjestenine ili kolutiće kobasice. Poslužite toplo uz tostirani kruh.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....