Priprema: 20 minuta • Pečenje: 40 minuta • Porcija: 2-4
Sastojci:
- 200 g svježeg sira
- 3 mlada luka
- 500 g blitve
- 1 jaje
- 3 žlice otopljenog maslaca
- ulje
- voda
- sol
Priprema:
Svježi sir, jaje i sol pomiješajte.
Na većoj tavi zagrijte malo ulja, kratko pirjajte sitno sjeckani mladi luk, a zatim dodajte blitvu koju ste najprije oprali i narezali na komadiće. Kratko pirjajte dok blitva ne povene, ohladite i pomiješajte sa sirom.
Koru za savijače premažite mješavinom vode i ulja, preklopite drugom korom i premažite blitvom sa sirom. Zarolajte ili samo preklopite, složite u puž ili ostavite u dugačkim štrudlama, premažite s malo maslaca i pecite na 200 stupnjeva 20-ak minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....