![Zagreb, 081115.
City Eentar East.
Prezentcija jela chefa Alma Catlaka u sklopu gastro showa Tjedna dobre hrane.
Na fotografiji: chef Almo Catlak.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/5/3/13/zagreb-08-11-2015-prezentcija-jela-chefa-alma-catlaka-u-sklopu-gastro-showa-tjedna-dobre-hrane.bin.jpg)
Pripremite se za još jedno guštanje u dobroj hrani! Sljedeći tjedan otkažite obaveze ili ih preselite u restorane jer se u tjednu od 25. do 31.5.2015. odvija Tjedan dobre hrane. Imate priliku kušati autorska jela chefova kuhinje, specijalitete te posebno osmišljena tematska jela u najboljim hrvatskim restoranima.
Minimalno tri slijeda delicija i to po cijeni od 100 kn za minimalno tri slijeda jela i bočicu Jamnice. Na Tjednu sudjeluju desetci restorana iz cijele Hrvatske. Tjedan otvaramo sa Dobrim početkom, u utorak možete uživati u Dobroj tjestenini. U srijedu kušajte Dobru svjetsku hranu, četvrtak začinite finim mesom, a u petak usporite s laganom ribom. Ovaj put u ukusnim delicijama možete uživati i tijekom vikenda, 30. i 31.5., kada su na meniju Dobri specijaliteti restorana diljem Hrvatske. Osim uživanja u blagovaonicama, ovog proljeća možete sudjelovati i na kulinarskim radionicama u sklopu Tjedna Dobre hrane za samo 100 kuna u Centru za kulturu prehrane. Iskusite drugu stranu pripreme hrane i otkrite male tajne iz kuhinje – mjesta gdje je uvijek najbolja zabava! Dobar tek!
Cijeli popis restorana i menija potražite OVDJE .