KAKO SE OPUSTITI?

Sanjate o vlastitom restoranu ili food trucku? Okušajte se u vođenju virtualnog restorana!

 /Shutterstock
Imamo pet prijedloga za igrice u kojima se vode restorani, putuje u food trucku, a u fokusu je samo dobra hrana

Dok ovog vikenda hvatate koji slobodan trenutak za skrolanje po društvenim mrežama, čitanje aktualnih vijesti i na sve moguće načine pronaći alate za opuštanje, dobra ideja bi mogle biti igrice gastronomske tematike. Na portalu Fine Dining Lovers pronašli smo listu igrica koje možete instalirati na računalo pa provesti sat vremena opuštanja u nekom potpuno drugom svijetu, a u nastavku ostavljamo nekoliko naših favorita.

Overcooked 2

Kada su kreatori igrice "Overcooked" shvatili da su napravili hit, rodila se ideja o "Overcooked 2" koji je također instantno osvojio publiku. Riječ je o igrici u kojoj igrač priprema hranu, odrađuje narudžbe i poslove u kuhinji koji mu zatim donose bodove. Počinje sa sushijem i postaje sve kompliciranije pa se tako u jednoj fazi u isto vrijeme priprema i po nekoliko pizza. Igricu može igrati više igrača koji zatim moraju ostvariti odličnu komunikaciju kako bi došli do najboljih rezultata.

Gordon Ramsay: Chef Blast

Čak i chef Gordon Ramsay ima svoju igricu. Riječ je o jednostavnoj, besplatnoj igrici u kojoj je cilj složiti kockice po određenom redu, nešto poput superpopularnog Candy Crush Sage. Zabavan dio igrice je glas Gordona Ramsayja koji vas bodri dok pažljivo skupljate bodove.

Chef: A Restaurant Tycoon Game

Kreirajte vlastiti restoran, odredite kakvu hranu želite pripremati, smišljajte vlastite recepte i budite spremni na pohvale, ali i kritike nezadovoljnih gostiju. Tako nekako glasio bi najjednostavniji opis igrice "Chef: A Restaurant Tycoon Game" koja može biti sjajan način za opuštanje, ali i još jedan izvor nervoze u vaše slobodno vrijeme. Igrajte i birajte pažljivo!

Chef Life

Iako izlazi tek kasnije ove godine, Chef Life svakako je jedna od zanimljivijih gastronomskih igrica na koje smo naišli. Igraču dopušta da sam dizajnira vlastitu kuhinju i napravi jelovnik, ali i da se pozabavi budžetom i dobije Michelinovu zvjezdicu. Ako ste ikada poželjeli imati vlastiti restoran, ovo bi mogla biti idealna igrica za vas. Zanimljivo je dodati kako je igrica zapravo i nastala u suradnji s Michelinovim vodičem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:49