Kako najavljuju, ispred nas je tmuran proljetni tjedan koji smo pod svaku cijenu odlučili popraviti dobrim tanjurima. Tjedan započinjemo jednostavnom tjesteninom sa šunkom na talijanski, nastavljamo s bogatim varivom, a sredinu tjedna odlučili smo začiniti sjajnom, a tako jednostavnom piletinom s porilukom. Četvrtak smo rezervirali za pravi proljetni tanjur s njokima od palente, u petak su na redu srdele u nešto drugačijoj kombinaciji, a vikend nam pak donosi nešto posve drugačije. Jetrica na venecijanski bit će odličan izbor za subotnji ručak, dok u nedjelju pripremu hrskavu svinjetinu za prste polizati.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
Pileća prsa s pancetom i porilukom
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
Pileća jetrica na venecijanski
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....