Radionica slastica

Naučite napokon kako dekorirati atraktivne torte kao slastičarka Iva Erić iz Šlag na kraju

 Marija Lača/Ustupljene fotografije
Volite li ukrašavati kolače i torte, onda su edukacije koje vodi ova poznata zagrebačka slastičarka kao stvorene za vas

Na Instagramu nas je dočekala odlična vijest! Nakon dugog nagovaranja brojnih vjernih kupaca njenih torti i kolača, slastičarka Iva Erić, koja stoji iza popularnog zagrebačkog brenda Šlag na kraju, napokon je najavila održavanje radionica za sve koji žele naučiti kako se koristiti raznim kremama, ukrašavati torte i pritom uživati u kreativnom procesu.

image
Neja Markicevic/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix

Kao što je napisala na društvenim mrežama, radionice će održati 19. i 20. srpnja u prostorijama Enzita Kitchen Studio na Zagrebačkom velesajmu, a pritom je odlučila ponuditi dva različita tipa. Dok će jedna biti malo opširnija pa će tako Iva sa svojim polaznicima proći izradu krema, oblaganje torte, dekoriranje torte potezima, izradu kreme za cupcakese i njihovu dekoraciju, druga radionica je zamišljena kao opušteniji i kraći format. Na njoj će polaznici, kako navodi ova mlada slastičarka, uz dobru atmosferu dekorirati već obložene i pripremljene torte, učiti o kremama i probati njene slastice.
image
Neja Markicevic/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix

“Jako sam uzbuđena, očekujem dobru atmosferu, razmjenu znanja i novu stranicu moje priče. Radionice su mi već dugo u planu jer me na tjednoj bazi pratitelji ispituju za njih i često mi kažu da žele naučiti dekorirati. Ali nešto drugo je uvijek bilo ‘bitnije’. Sve do sad, kad sam rekla ‘Dosta bi bilo, vrijeme je!’. Voljela bih češće održavati radionice raznih vrsta i uploviti u te vode”, objasnila nam je Iva.
image
Neja Markicevic/Cropix

Za radionicu je potrebno izdvojiti od 80 do 140 eura, ovisno o odabranom formatu, a broj polaznika je ograničen. Svi koji se za radionice prijave do 24. lipnja, mogu ih kupiti i po povoljnoj cijeni od 65 do 125 eura pa nemojte previše čekati i prijavite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ako slučajno propustite priliku, bez brige, u najavi su i novi termini pa pratite sve obavijesti na društvenim mrežama Šlag na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 10:13