Otkako je chef Matija Bogdan "ušao" u hotelsku grupaciju Aminess, na domaćoj se gastro sceni - pogotovo kad su hoteli na obali u pitanju - događa mala revolucija. Svako malo organiziraju se gourmet večere zbog kojih bismo rado svaki puta sjeli u auto i uputili se na more. Konkretno, ovog puta na Krk. Naime, kako su najavili, 13. rujna u goste im dolazi poznati slovenski chef Janez Bratovž.
Na još jednoj posebnoj večeri u Njivicama, u restoranu 7 Seas Bar & Restaurant by Matija Bogdan, gosti će imati priliku kušati vrhunske specijalitete koje će kreirati Matija Bogdan, renomirani slovenski chef Janez Bratovž te Matija Pavlic, novi član tima restorana 7 Seas. Večeru će upotpuniti slatke delicije Petra Tucmana, dok će se za vinsku pratnju pobrinuti vinarija Šipun iz Vrbnika.
Na jelovniku najavljene večere naći će se riblji i mesni specijaliteti poput dimljene pastrve, posebno pripremljene jadranske kozice, ali i janjetina s kuhanom cvjetačom u koštanoj srži ili pak jadranskoj tuni s krčkim šurlicama i paljenom rajčicom. Za desert je najavljen baba au rhum s tamnim rumom, sezamom i breskvama.
Sigurno je da će ova jela pružit nesvakidašnju kombinaciju sjajnih okusa i ugodno iznenaditi sve one koji su upravo dobili dodatni razlog da se ovog petka upute u Njivice.
Inače, večera počinje u 19:30 sati, a rezervacije je moguće napraviti telefonski na brojeve +385 51 358 400 ili +385 99 362 4713.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....