Da se razumijemo, pravi smo ljubitelji mesa ali nismo mogli odoljeti ljetnom povrću i zato smo nakupovali pune vrećice na placu i osmislili pravu gozbu. Vi se ne morate strogo držati recepta. Svaka kreativa je dobrodošla, a vi nam javite kako su vam se svidjeli naši recepti!
Recept za pravu punjenu papriku naći ćete nešto niže, a ova varijanta više može poslužiti kao meza.
Ova laganija varijanta sarme sasvim sigurno neće razočarati, a budući da je laganija, možete se poigrati i vrstama mesa pa isprobati i varijantu s purećim mesom.
Za još kremastiji ukus slobodno dodajte nekog kremastog sira ili mozzarelle.
Punjena paprika je klasik. Najbitnije je da ne štedite na mesu, a začinima se možete igrati. Odličan umak možete napraviti kao "šporku šalšu" koja odlično ide uz pire krumpir.
Nama se svidjela baš ova kombinacija kakvu smo za opisali u receptu, ali ako nađete još sretniju varijantu od ove slobodno nam javite.
Za intenzivniji okus izaberite cheddar sir dok za nešto laganiju verziju uzmitu kvalitetniju gaudu.
Gljive vole papar tako da slobodno stavite malo više svježe mljevenog, a luk možete zamijeniti i porilukom.
Cikorija je dosta neutralnog okusa tako da kuhanu šunku možete zamijeniti pancetom, a muškatni oraščić nemojte izostaviti jer će dati lijepu aromu.
Za one koji vole intenzivnije okuse mogu skutu zamijeniti s feta sirom, a bosiljak timijanom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....