Kada bismo trebali odabrati omiljeno jelo na žlicu, to bi zasigurno bili bogati i gusti gulaši. Osim što su odlična podloga za kombiniranje jednostavnih namirnica koje uvijek imamo u smočnici i onih iz hladnjaka koje hitno moramo potrošiti, gulaši ulaze i u kategoriju kvalitetnog comfort fooda u kojem volimo uživati i po nekoliko dana. Vinski, sekeli, s junetinom ili janjetinom, pileći, pa čak i bezmesni, mogućnosti je bezbroj. U nastavku vam donosimo nekoliko sjajnih recepata, a dobra je vijest i da svoj gulaš u većoj količini možete pripremiti već danas pa na kuhanje zaboraviti barem naredna tri dana.
GULAŠ OD TELEĆEG SRCA S BULGUROM
GULAŠ OD JELENA S RAVIOLIMA S BRUSNICOM
GULAŠ OD JANJETINE SA SLANUTKOM
SEKELI GULAŠ + SAVJETI CHEFA CHRISTIANA MISIRAČE
BEČKI GULAŠ S JUNETINOM + SAVJETI CHEFA RAULA LAJTMANA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....