Ovog tjedna pripremili smo čitav niz jela kojima biste se, jednom kada ih isprobate, vraćati mogli sve češće. Na meniju je tako jednostavna heljda s gljivama koja, uz žlicu kiselog vrhnja i sezonsku salatu, može biti lagano glavno jelo, ali i sjajan prilog mesnim specijalitetima poput svinjskog odreska ili mesne štruce, tu je i omiljena salata s tunom i tjesteninom na nešto drugačiji način te brzi zapečeni grah koji će biti još slasniji pospete li ga prije pečenja kakvim dobrim sirom, primjerice cheddarom. U četvrtak se okušajte u pripremi jednostavnog i laganog složenca od tikvica i mljevenog mesa, u petak kozice kombinirajte s kremastom rižom, a subotu pak rezervirajte za pripremu hrskave piletine i slasnog spljoštenog krumpira iz tave. Umjesto klasičnog ručka i u slučaju da još niste, u nedjelju se svakako okušajte u pripremi sjajne trgane svinjetine pa je poslužite na čak nekoliko načina. Odlična ideja bit će sendviči, tortilje, različita punjena peciva, a dobro će se složiti i uz omiljeni prilog te salatu po želji.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
Složenac s tikvicama i mljevenim mesom
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....