NEOBIČNA PRERADA

VIDEO: TKO NE BI POŽELIO OVAKAV KAMPER! Američki YouTuber kreće na putovanje diljem Amerike u ikonskom japanskom sportašu s dodatkom šatora

 
 Youtube screenshot

Sportski automobil poput čuvene Honde NSX (Acura NSX u Sjedinjenim Državama) prve generacije možda i nije najpraktičniji za vožnju i kampiranje na putovanju diljem Sjedinjenih Država.

Međutim, s tim se nikako ne bi složio korisnik Instagrama i YouTuber NSXTRA koji je uspio spojiti sportski dvosjed s mogućnošću u jednom.

Osim što je njegova Acura jako prerađena u stilu "Brzih i žestokih" sa spuštenim podvozjem, agresivnije oblikovanim branicima, golemim bočnim pragovima i velikim naplacima, ono što ovaj automobil čini potpuno drugačijim jest dodatak u obliku krovne kutije gdje se nalazi sklopivi šator što ga čini upotrebljivim i za kampiranja.

U videu koji je postavljen na YouTube vlasnik objašnjava kako je pripasao krovnu kutiju na krov japanske sportske ikone sa središnje smještenim V6 strojem.

Međutim, priznaje da zapravo još nije bio u šatoru iz straha da bi mogao napraviti štetu na konstrukciji ili na automobilu, pa kad krene na putovanje neće imati šator postavljen na krov Acure već samo elegantnu krovnu kutiju za predmete, kako možemo vidjeti u drugom videu.

A gdje će onda spavati? Pred kraj videa YouTuber otkriva da je nedavno kupio karoserijski okvir drugog NSX-a s namjerom da gaprepolovi i pretvori u prikolicu na koju će montirati šator. Kad sve bude gotovo i NSXTRA krene na put sigurno ćemo ga pratiti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:47