TUNING

VIŠE SVEGA: ABT Widebody Audi SQ7 tvrđava je na kotačima s hrpom detalja od karbona i nabildanim dizelašem s kojim ubrzava bolje nego BMW X5 M50d

 
 ABT

Novi ABT-ov wide-body aero paket za Audi SQ7 sastoji se od agresivno dizajniranog prednjeg branika, bočnim pragovima, proširenim blatobranima i nekoliko dvostrukih završetaka auspuha na izbor.

Krovni spojler i dodaci od karbona na karoseriji točka su na "i". Ostatak dorada odnosi se na izbor naplataka od 22 cola matt ili sjajne Sport GR ili HR Aero u tamnosivom tonu.

Po pitanju performansi, 4,0-litreni V8 TDI stroj sada raspolaže s 503 KS i 970 Nm umjesto serijskih 435 KS i 900 Nm što se ne čini previše, ali ipak čini razliku.

Dovoljno je to da "energana" od motora katapultira ABT Q7 do 100 km/h iz stajanja za 4,6 sekundi (brže za 0,2 sekunde od serijskog) što ga čini bržim od serijskog BMW-a X5 M50d.

Što se unutrašnjosti tiče, ABT će vam pružiti razne elemente od karbonskih vlakana na instrumentnoj ploči, središnjoj konzoli (poput mjenjača) ili okvirima sjedala, dok novosti uključuju poklopac prekidača ABT start-stop s osvijetljenim logotipom i integriranim ABT svjetlima otvaranja vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:14