POLICIJA SVE OBJAVILA NA TWITERU

PREKRŠIO KARANTENU: Vozač BMW-a policiji objasnio kako se morao provozati da se odmori od žene i djece!

 
 Twitter alliance road policing

Ostani doma - to je jedna od najčešćih rečenica koje ćete čuti u današnje vrijeme. Razlog je jasan i sasvim opravdan. Pritom su mjere različite od države do države, a čini se kako se u Velikoj Britaniji teško nose s činjenicom kako su izlasci iz kuće dozvoljeni samo jednom dnevno i to u blizini prebivališta. Osim toga, dozvoljen je odlazak u slučajevima nužde - dakle odlazak primjerice po lijekove, u bolnicu ili slično. Dakle, svi u tzv. "lockdownu", tj svojeversnoj karanteni sa iznimnim pravilima.

Očekivano - ne pridržavaju se svi spomenutih mjera. Policija je tako na svom Twitteru podijelila novu urnebesnu izliku koju je imao vozač BMW-a X5 koji se odlučio na putovanje od 273 kilometara, a kada ga je zaustavila policija izjavio je kako je razlog vožnje - bijeg od žene i djece! Da, dobro ste pročitali, ovaj vlasnik odlučio se malo odmoriti od svojih ukućana. Policajci su mu objasnili kako "odmor od žene i djece" ne spada u "nužnu djelatnost" te kako ovakvo što ne smije ponavljati. Pritom je zaradio i prijavu, a nije poznato koliko iznosi kazna.

Ovo nije prvi slučaj u kojem je policija uhvatila vozače koji nisu imali opravdan razlog za vožnju - a jedan od najluđih izgovora svakako je onaj vozača od prošlog tjedna koji je uhvaćen kako juri 210 km/h nakon čega je izjavio da je smatrao da će brzom vožnjom imati manje šanse da pokupi koronavirus...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:32