Vjekoslav Kobešćak

 ZVONKO PAVIC Cropix
U SJENI TRIJUMFA

Izjava trenera Kobešćaka tijekom slavlja nije mogla proći nezamijećeno: ‘Pa sad, kako se shvati...‘

‘Uprava apsolutno stoji iza trenera i u tom pogledu, kazao je dopredsjednik Željan Konsua
Piše: Dean BauerObjavljeno: 04. prosinac 2023. 07:14

U prvim trenucima zadarskog slavlja jugaša nakon osvojenog pokala Kupa, nije baš mogla nezamijećeno proći zanimljiva izjava stratega pobjednika, Vjekoslava Kobešćaka...

- Sve nam je teže osvajati trofeje. Dosta smo sami u ovome. Neću biti pretjerano kritičan, ali nije nam lako. Nekada niti na lokalnoj razini, niti na nacionalnoj razini. Pa sad, kako se shvati...

Tako je zborio trener. Indikativna pomalo izjava koja sugerira da Jug Adriatic osiguranje nema pomoći ni u svojem gradu, ako smo dobro shvatili, dok držimo da jesmo. Nismo više po tom pitanju željeli pitati trenera za objašnjenje, tim prije što je Kobešćak i rekao da on dalje ne kani više produbljivati tu temu. Kontaktirali smo stoga predsjednika i dopredsjednika Jug Adriatic osiguranja, Tomislava Dumančića odnosno Željana Konsua, koji je ujedno i jedan od dopredsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza.

- Čuo sam za izjavu trenera Kobešćaka i klupska uprava apsolutno stoji iza trenera i u tom pogledu - u nedjelju će Željan Konsuo.

- Međutim, u ovom trenutku ja bih naglasak stavio prvo na sportski uspjeh kluba, 70. naš trofej, zatim sav fokus na organizaciju Europskog prvenstva u Dubrovniku i Zagrebu u siječnju, te na uspjeh naše reprezentacije. To je sada prvi i najvažniji zadatak. Kada dođe vrijeme, ali sigurno ne prije Europskog prvenstva, možemo o svemu drugome pričati.

Linker
27. lipanj 2024 11:21