ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
POGLED PREMA BUDIMPEŠTI

Evo što čeka Kauboje ako prođu skupinu! Najprije susjedi, a onda i jedan od najvećih rukometnih klasika

Hrvatska će, ako Francuzi ne pokleknu protiv Srbije, igrati u najvećoj rukometnoj dvorani u Europi
Piše: Predrag Žukina/JLObjavljeno: 16. siječanj 2022. 18:20

Prođu li naši rukometaši skupinu u Szegedu i zapute li se za Budimpeštu na drugi krug natjecanja, a desit će se to pod uvjetom da pobijede Ukrajinu, a Francuzi ne pokleknu protiv Srba, već su praktično poznati suparnici u utakmicama koje će se igrati u velebnom MVM Domeu, najvećoj rukometnoj dvorani u Europi.

Kakve bi to fešte bile, kakve četiri utakmice za pamćenje!

Već se sada zna da će s Dancima igrati 22. siječnja u 2. kolu tog drugog kruga, a startat će dva dana ranije protiv pobjednika utakmice Slovenija - Crna Gora iz iste te skupine A u kojoj su Danci već nakon dva kola osigurali prvo mjesto. Jasno je da naši više ne mogu biti prvi u našoj skupini C te je automatizmom unaprijed određen ždrijeb drugog kruga.

U zadnje dvije utakmice tog drugog kruga igrat će se protiv prve dvije momčadi iz skupine B u kojoj je sve još otvoreno, a za prolaz se bore Island, Mađarska, Nizozemska i Portugal. Kako je jasno da se 22. ovog mjeseca igra s Dancima - opet kažemo - ukoliko Hrvatska prođe, već su se u pojedninim putničkim agencijama počele prodavati predbilježbe za još jedan rukometni klasik. Nadamo se da ćemo ga doista i dočekati...


Raspored Kauboja u drugom krugu (pod uvjetom da se prođe skupina s pozicije C2)

Četvrtak, 20. siječnja: A2 - C2 (Slovenija ili Crna Gora - Hrvatska)

Subota, 22. siječnja: A1 - C2 (Danska - Hrvatska)

Ponedjeljak, 24. siječnja: B1 - C2

Srijeda, 26. siječnja: B2 - C2

Linker
27. travanj 2024 02:59