Getty
NOVAC NIJE PROBLEM

'OTMICA' ZA 50 MILIJUNA FUNTI Arsenal dovodi Reusa i napokon juriša na naslov?!

U redovima Arsenala spremni su investirati velike novce u dovođenje barem jednog 'kapitalca' do kraja ljetnog prijelaznog roka. Prema engleskim medijma, on bi mogao biti napadač Borussije Dortmund Marco Reus.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. srpanj 2015. 17:01

Tako Daily Telegraph navodi kako su u Arsenalu spremni "oteti" Reusa Liverpoolu, budući su Redsi ti koji se neko vrijeme medijski učestalo spominju kao glavni kandidati za transfer njemačkog reprezentativca.

Međutim, Arsenalov menadžer Arsene Wenger prepoznao je u Reusu igrača koji može voditi Topnike do toliko željenog naslova engleskog prvaka sljedeće sezone kojeg čekaju od sezone 2003/04. A novac za Wengera nije problem. Arsenalova je blagajna puna, kao što je otkrio jedan od Arsenalovih direktora Lord Harris.

"Dobili smo popis igrača koje Wenger želi. Na popisu je napadač, ali neću vam reći koji. Mislim da on želi doći“, rekao je Harris.

Nagađa se da bi Arsenal za Reusov transfer morao izdvojiti 50 milijuna funti. Ukoliko bi se on realizirao, Nijemac bi postao Arsenalovo najskuplje pojačanje u povijesti, 8 milijuna funti skuplje od Mesuta Özila koji je trenutni rekorder.

Također, sitnica koja ide u prilog Arsenalu je što su Reus i Özil dobri prijatelji i 26-godišnji bi napadač Borussije zasigurno želio zaigrati u istom klubu s njime. Inače, Reus igra za Borussiju od 2012. godine, a ugovorno je vezan za klub još sljedeće četiri godine.

Linker
05. svibanj 2024 12:28