AFP
NESVAKIDAŠNJA PONUDA

Trećeligaš Balotelliju ponudio ruku spasa: 'Dođi da ti oživimo karijeru'

Iz redova talijanskog nogometnog trećeligaša Lupe Castellija pozvali su Marija Balotellija da im se priključi u njihovim redovima. U talijanskom klubu smatraju da mogu uspješno oživjeti karijeru zločestog dečka talijanskog nogometa.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. srpanj 2015. 15:34

Iza Balotellija je katastrofalna debitantska sezona u Liverpoolu u kojoj je zabio tek jedan premierligaški gol i izgubio je mjesto u momčadi i povjerenje trenera Brendana Rodgersa.

Njegova minutaža u sljedećoj sezoni mogla bi biti još i manja s obzirom na pojačanja koja su Redsi doveli u ljetnom prijelaznom roku ( Benteke, Ings, povratak Origija s posudbe), pa je trećeligaš u tome vidio svoju priliku.

"Naša namjera je dovesti našeg prijatelja Balotellija ovdje, igrača koji treba novi početak jer vidimo da ne želi više igrati, ima navijače protiv sebe i nije više u mogućnosti pokazati svoju kvalitetu“, rekao je Marco Amelia, počasni predsjednik Lupe Castelli za Sky Sport Italiju.

"Za Balotellija bi ovo mogao biti prvi korak prema tome da se sredi i pokaže svima što može, da oživi karijeru. Pokušat ću nazvati Balotellija i vidjeti što će se dogoditi. Mislim da u ovom trenutku Mario mora pronaći želju potrebnu da se natječe. Bit će teško, gotovo nemoguće, jer je to nešto što nogomet nije vidio, ali on bi to mogao napraviti", dodao je Amelia.

Ostaje za vidjeti kako će Balotelli reagirati na ovakvu ponudu, a za vjerovati je da mu se neće baš svidjeti i da će ju shvatiti kao podcjenjivanje.

Linker
03. lipanj 2024 01:33