MOLE ZA PRIVATNOST

Zvijezda ‘Igre prijestolja‘ objavio potresnu fotografiju i otkrio strašnu vijest: ‘Tuga koju osjećamo je ogromna‘

Zamolili su za privatnost i razumijevanje dok žale ovaj nepodnošljivi gubitak

Thor Bjornsson i supruga Kelsey Henson

 Instagram/screenshot/

Zvijezda "Igre prijestolja", Thor Bjornsson, otkrio je da je njegova supruga Kelsey Henson izgubila dijete tijekom trudnoće.

Glumac, najpoznatiji po ulozi ‘The Mountaina‘ u seriji HBO-a, podijelio je potresne vijesti na Instagramu, a otkrio je i da su kćerkicu odlučili nazvati Grace Morgan Hafthorsdottir te da je na svijet došla u 21. tjednu trudnoće, piše Daily Mail.

- S velikom tugom objavljujemo rođenje naše kćeri - napisao je Bjornsson u objavi na Instagramu, koja je sadržavala sliku njega i supruge u bolnici.

- Nakon primjetnog smanjenja pokreta otkrili smo da joj je srce prestalo kucati. Riječi ne mogu opisati našu bol zbog ovog gubitka ili našu sreću što smo mogli provesti vrijeme s našom kćeri - dodao je.

Bjornsson je rekao da je Grace "apsolutno lijepa", opisujući njezine "plave trepavice i obrve i mali osmijeh za mamu i tatu".

- Ljubav koju osjećamo prema njoj je ogromna. Tuga koju osjećamo bit će s nama zauvijek, ali i ljubav - napisao je glumac.

Objavu je zaključio molbom za privatnoŠĆU i razumijevanjeM dok prebolijevaju ovaj nepodnošljivi gubitak.

- Sve naše nade i snovi o njoj su nam oduzeti, ali znam da ću opet biti s njom. Njezin duh živi kroz nas i njezinu braću i sestre - napisao je.

Osim trogodišnjeg sina Stormura, kojeg dijeli s Henson, Björnsson je i otac kćeri po imenu Theresa Líf, koju je dobio s bivšom djevojkom Thelmom Björk Steimann. Björnsson i Henson vjenčali su se u listopadu 2018. na Islandu.

image

Thor Bjornsson i njegova obitelj

Instagram/screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:43