Hafthor Bjornsson u akciji

 Screenshot: Facebook
IZVUKAO ŽIVU GLAVU

VIDEO: Strašna snimka! 340 kilograma palo na najjačeg čovjeka svijeta! Prije toga je nešto ušmrkao...

‘Potrebno je mnogo više da se sruši Planina koja jaše‘, poručio je Thor svojim sljedbenicima
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 10. studeni 2022. 15:23

Hafthor Bjornsson je islandski snagator koji je apsolutni prvak u sportovima snage, a glumio je i Gregora Cleganea, odnosno ‘Planinu koja jaše‘ u seriji Igre prijestolja.

Njegova je pojava u dobi od gotovo 34 godine i dalje impresivna; visok je više od dva metra, težak 150 kilograma. I dalje ga mnogi zovu najjačim čovjekom na svijetu, što je i službeno postao 2018. godine na natjecanju World‘s Strongest Man. Osim toga, ima i pet naslova najjačeg Europljanina.

Bjornsson je i dalje izuzetno aktivan u teretani, bavi se powerliftingom. Jedna od vježbi koje predlaže sljedbenicima je čučanj s utegom na ramenima.

Thor je na društvenim mrežama objavio video na kojem je radio upravo tu vježbu, no pritom mu se dogodila i nezgoda koja je mogla završiti puno gore.

Zanimljiv je bio i uvod u vježbu. Islanđanin je prvo nešto ušmrkao, potom je krenuo raditi čučnjeve s 340 kilograma utega na šipki.

I napravio ih je dva, ali potom mu se dogodila nezgoda. Pala mu je šipka s 340 kiligrama utega dok ju je želio vratiti na spravu, no na sreću uspio se izvući bez ozljeda. A mogao je zbilja gadno nastradati...

"Potrebno je mnogo više da se sruši Planina koja jaše", poručio je Thor svojim sljedbenicima na društvenoj mreži.

Linker
07. svibanj 2024 01:16