CARPE DIEM

Sviđa li vam se? Joker Out otkrili pjesmu kojom predstavljaju Sloveniju na Eurosongu

Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček i Nace Jordan spremni su za drugu polufinalnu večer Eurosonga

Joker Out

 Katja Kodba/Universal Music

Dok Hrvatska ove subote tek treba odabrati svog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu, naši susjedi Slovenci već znaju da u Liverpool ispred njih putuje sastav Joker Out. Mladi rockeri sa sunčane strane Alpa na Eurosongu će pjevati ‘Carpe Diem‘, koju opisuju kao himnu za sve one koji znaju kako je život više od onoga što se vidi na površini. ‘Carpe Diem‘ ujedno je odraz osobnih iskustava članova benda nakon mnogobrojnih svirki i apsolutnog uživanja u životu.

Pjesmu prati i video spot čija je radnja smještena u mistični hotel u kojem se naizgled običan i dosadan svijet stapa s ludim i magičnim. U snimanju je sudjelovala ekipa od čak 50 članova i isto toliko statista.

Eurovizijska pjesma predstavnica nastala je krajem prošle godine u studiju u Hamburgu, gdje se bend, zajedno s ekipom koju su činili producenti Žarko Pak i Todd Burke, doslovno zatvorio na 10 dana kako bi je snimili.

- Nismo imali vremena ni za obilazak grada - kažu članovi sastava Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček i Nace Jordan koji su, naravno, ipak stigli obići spomenik benda The Beatles, koji je svoju svjetsku karijeru započeo upravo tamo.

Slovenija će se ovom pjesmom predstaviti u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga koja će se održati 11. svibnja. Kladionice im zasad ne predviđaju prolazak u finalnu večer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:32