JESSICA SIMPSON

Nekadašnja ‘princeza od milijarde dolara‘ savjetuje Britney: ‘Sve ćeš spiskati ako ne paziš. Meni je, evo, mama sve platila!‘

Upozorenje dolazi nakon što se pisalo da pjevačica nemilice troši svoj novac nakon što se riješila skrbništva svoga oca

Jessica Simpson

 Jessica Simpson/Planet/Profimedia/Jessica Simpson/Planet/Profimedia

Pjevačica i glumica Jessica Simpson, koju su svojedobno nazivali "princezom od milijarde dolara", odlučila je uputiti nekoliko savjeta pop pjevačici Britney Spears, nakon što je objavljeno da troši milijune na svoje luksuzne izlete te bi se njezina zarada od 60 milijuna dolara koje ima na računu uskoro mogla istopiti.

"Možete potrošiti sav svoj novac na odmoru ako niste oprezni. Ali uspomene vrijede više", rekla je Simpson za TMZ, nakon što su je paparazzi ulovili kako napušta međunarodnu zračnu luku Los Angeles.

Simpson, koja ima tendenciju da se razmeće svojim luksuznim stilom života na društvenim mrežama, vraćala se s proljetnih praznika s mamom i djecom. Ovoga puta, 43-godišnja zvijezda nije morala potrošiti ni novčića jer je sve financirala njezina majka.

“To je putovanje platila moja mama, pa je za mene bilo besplatno”, dodala je.

image

Jessica Simpson

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Simpsonovo upozorenje upućeno 42-godišnjoj Spears dolazi nakon što su izvori rekli Page Sixu da pjevačica nemilice troši svoj novac nakon što se u studenom 2021. riješila skrbništva svoga oca Jamieja Spearsa, što joj je omogućilo pristup financijama. Svojim novcem nije smjela upravljati još od 2008. pa sad kad joj je to konačno bilo dopušteno, potrošila je velike iznose na privatne zrakoplove i odmore u Cabo San Lucasu u Meksiku te Mauiju na Havajima.

Dobitnica Grammyja navodno je potrošila "stotine tisuća dolara" na putovanje u Francusku Polineziju prošle godine.

“Ona nema pojma o novcu”, rekao je izvor. “Više od desetljeća drugi su ljudi bili zaduženi za njezine bankovne račune, a svaka se kupnja morala prijaviti sudu – čak i ako se radilo samo o kutiji žvakaćih guma. Ali sada je sama.”

Drugi je izvor dodao da se Spearsini najbliži prijatelji boje govoriti o njezinom nemarnom trošenju jer ne žele "uzdrmati brod i učiniti da se ponovno osjeća kao da je pod skrbništvom".

image

Britney Spears

Valerie Macon/Afp

"Nitko ne želi biti Jamie Spears 2.0", objasnio je izvor, prenosi Page Six.

Nakon što se riješila skrbništva, Spears je u kolovozu 2022. objavila svoju suradnju s Eltonom Johnom na pjesmi “Hold Me Closer”.

U listopadu 2023. objavila je i svoje najprodavanije memoare, "The Woman in Me", koji, među ostalim, opisuju i njezin turbulentan odnos s bivšim dečkom Justinom Timberlakeom, kao i skrbništvo pod njezinim ocem.

Upućeni navode da je pop princeza potpisala ugovor s izdavačkom kućom vrijedan 15 milijuna dolara te da je zaradila "vrlo značajne" tantijeme, a navodno dobiva 25 posto neto dobiti.

"Nije švorc", objasnio je jedan izvor. “Ali definitivno bi joj dobro došlo da bude pažljivija s novcem.”

Još uvijek nije poznato koji će biti sljedeći veliki potez u karijeri Britney Spears, s obzirom na to da je nedavno izjavila kako se "više nikada neće vratiti u glazbenu industriju" nakon traume koju je doživjela...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 21:01