BRITNEY I SAM

Slavni par sada je i službeno razveden: Šuškalo se da ga je varala, a nakon razlaza, plaćala mu je stanarinu

Sam i njegov odvjetnik odlučili su ne osporavati predbračni ugovor, koji štiti Britneyno bogatstvo od 60 milijuna dolara

Britney Spears i Sam Asghari

 Profimedia/

Princeza popa Britney Spears službeno se razvela od trećeg supruga Hesama ‘Sama‘ Asgharija nakon devet mjeseci razdvojenosti i samo 14 mjeseci braka.

42-godišnja dobitnica Grammyja i 30-godišnji model i glumac iz serije ‘Special Ops: Lioness‘ još samo čekaju suca da potpiše svu papirologiju, koju je sudu dostavila Britneyina odvjetnica Laura Wasser, koja slovi za jednu od najmoćnijih u Hollywoodu, prenosi TMZ.

Sam i njegov odvjetnik Neal Hirsh odlučili su ne osporavati predbračni ugovor, koji štiti Britneyno bogatstvo od 60 milijuna dolara.

image

Sam Asghari i Britney Spears

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Mediji su ranije izvijestili da je Spears plaćala Asghariju stanarinu za njegov novi momački stan, a također mu je namjeravala ispisati šesteroznamenkasti ček, no nije poznato je li to stvarno i učinila.

Ranije se šuškalo da je pjevačica varala svog supruga s ‘članom osoblja‘ u njezinoj vili u Calabasasu vrijednoj 11,8 milijuna dolara, a jednom je viđen s masnicama oko oka i tragovima ugriza na ruci nakon optužbi za obiteljsko zlostavljanje.

image

Britney Spears, Sam Asghari i masnica na ruci

Profimedia/

Podsjetimo, Britney i Sam vjenčali su se 9. lipnja 2022., a ceremoniji su prisustvovale brojne poznate zvijezde. Vjenčanje je održano u njezinoj bivšoj vili Thousand Oaks, manje od mjesec dana nakon spontanog pobačaja. Nakon toga planirali su nastaviti pokušavati proširiti obitelj, no nažalost, nisu uspjeli.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Prije Asgharija, Britney je bila u braku s prijateljem iz djetinjstva Jasonom Alexanderom, no završio je nakon samo 55 sati. Drugi suprug bio joj je prateći plesač Kevin Federline, s kojim je dobila dvojicu sinova, no razveli su se 2007.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 10:48