NA CRVENOM TEPIHU

Kakav gaf Angeline Jolie: ‘Netko će dobiti otkaz. Tko god da je to radio, sigurno je Anistonin frend‘

Angelina Jolie prošetala je crvenim tepihom u elegantnom izdanju, no svi su pričali samo o jednom detalju!
Angelina Jolie
 Tiziana Fabi/AFP

Tijekom pripreme za izlazak na crveni tepih najvažnije je imati profesionalni tim za šminku i frizuru koji će slavnim osobama pomoći da još bolje zablistaju. Međutim, holivudska glumica Angelina Jolie, čini se, nije bila te sreće... Ona je doživjela nezgodu s ekstenzijama na 16. Rimskom filmskom festivalu, koja nije promaknula 'oku sokolovu' njezinih vjernih obožavatelja.

Angelina se crvenim tepihom prošetala u srebrnoj Versace haljini, no svi pogledi bili su uprti u njezinu frizuru. Društvene mreže preplavile su fotografije glumice snimljene s leđa na kojima se vide loše pričvršćene ekstenzije.

image
Angelina Jolie
Tiziana Fabi/AFP

"Kako možeš pustiti Angelinu Jolie da prošeta crvenim tepihom s ovakvim ekstenzijama, netko će dobiti otkaz", glasio je jedan komentar na Twitteru, a odmah su uslijedili i brojni drugi.

"Nisam frizer, ali tko god je radio ove ekstenzije Angelini Jolie, učinio je to jako loše ili je bio jako pijan", "Tko god da joj je radio te ekstenzije, sigurno je prijatelj Jennifer Aniston", glasili su neki od komentara kreativnih korisnika društvenih mreža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2023 18:49