MLADI HARRY JAMES

Ovaj muškarac ima samo riječi hvale za Angelinu Jolie: ‘I nakon toliko godina i dalje mi to radi‘

Unatoč tome što se 2003. razvela od njegova oca, Angelina i dalje ima blizak odnos s Harryjem Jamesom Thorntonom

Harry James Thornton i Angelina Jolie

 Profimedia

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton razveli su se 2003. godine, dvije godine prije nego što se ona spetljala s Bradom Pittom. No, unatoč tome, Angelina i dalje ima blizak odnos s njegovim sinom Harryjem Jamesom Thorntonom.

Harry je u nedavnom intervjuu otkrio da se i dalje čuje telefonski sa 46-godišnjom glumicom, a ona mu i dalje svake godine šalje božićni poklon.

"Sve do danas, Angelina mi svake godine pošalje božićni poklon i takve stvari. Ne čujemo se svaki dan, no povremeno se znamo čuti i porazgovarati telefonski", rekao je Harry.

Billy Bob Thornton je Harryja dobio s bivšom Playboyjevom manekenkom Pietrom Dawn Cherniak, s kojom je bio u braku od 1993. do 1997. godine. Ona je tvrdila da ju je zlostavljao pred djecom dok su bili u braku.

Thornton i Angelina zajedno su glumili u filmu "Pushing Tin" iz 1999. godine, a nakon samo dva mjeseca veze, vjenčali su se 2000. godine. Harry se prisjetio kako je "ona bila jako cool" prema njemu i njegovoj braći i sestrama.

image

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton

Lucy Nicholson/Afp/Profimedia

"Svakog nas je tjedna vodila na kampiranje, a jednom je čak iznajmila kamper pa smo imali pravo kampersko iskustvo. Bila nam je jako zabavna dok smo bili mlađi. Baš je bila jako zabavna", rekao je Harry.

Osim 27-godišnjeg Harryja, Billy Bob ima i 28-godišnjeg sina Cherniaka. Thornton se ženio šest puta, a s prvom suprugom Melissom Lee Gatlin ima kćer Amandu Brumfield, dok sa sadašnjom suprugom Connie Angland ima kćer Bellu Thornton (17).

image

Harry James Thornton, Connie Angland i Billy Bob Thornton

Darla Khazei, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia

Prije veze s Angelinom Jolie, bio je dvije godine s glumicom Laurom Dern. Pred kraj njihove veze, Jolie je posvojila sina Maddoxa iz Kambodže, a tri mjeseca kasnije ona i Thornton su se razišli.

"I mene je iznenadilo koliko smo se preko noći totalno promijenili. Mislim da smo se jednog dana jednostavno probudili i shvatili da više nemamo ništa zajedničko. I to je bilo zastrašujuće, ali... Mislim da se to može dogoditi kad se povežeš, a još ne poznaješ samog sebe", objasnila je u jednom intervjuu slavna glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:08