‘NOĆNA MORA‘

Ispovijest supruge poznatog nogometaša: ‘Već sam planirala svoj sprovod, a onda se pojavio Ryan Reynolds‘

Laura Forde doznala je da ima tumor na mozgu nekoliko dana nakon poroda. Holivudski glumac platio je za drugo mišljenje

Ryan Reynolds sa suprugom Blake Lively

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Supruga igrača Wrexhama, Anthonyja Fordea, javno je zahvalila glumcu Ryanu Reynoldsu jer joj je pomogao tijekom ‘noćne more‘ kad je otkrila da ima tumor na mozgu, piše Daily Mail.

Naime, holivudska zvijezda i vlasnik Wrexhama platio je pregled kod vrhunskog neurokirurga kako bi Laura Forde mogla dobiti drugo mišljenje.

Irskom beku Fordeu čitav se život okrenuo naglavačke kada je Lauri sredinom prošle sezone dijagnosticiran tumor na mozgu za koji se u to vrijeme vjerovalo da je u terminalnoj fazi.

Reynolds je velikodušno pomogao paru kada je Laura, samo nekoliko tjedana nakon što je rodila njihovo prvo dijete, dobila zastrašujuću vijest da ima tumor na mozgu.

Laura je počela primjećivati probleme kada je njezino novorođenče bilo staro samo tri dana. Boljela ju je ruka i imala je problema s koordinacijom.

MRI pretragom je otkriven tumor za koji joj je isprva rečeno da nije operabilan te da je Lauri preostalo još nekoliko mjeseci života.

Nakon Reynoldsove intervencije, par je dobio drugo mišljenje vrhunskog njujorškog neurologa, a Laura je bila podvrgnuta biopsiji, koja je utvrdila da se radi o talamusnom pilocitnom astrocitomu 1. stupnja - benignom tumoru mozga, što je bilo veliko olakšanje nakon početne dijagnoze.

Zbog lokacije tumora nije ga moguće operirati, ali ovo je svejedno puno bolja vijest od one prve.

Sada je Laura za The Sunday Times opisala noćnu moru u koju je upala neposredno nakon poroda.

‘Prvi neurolog nam je rekao da je tumor neoperabilan i da nemam još mnogo vremena‘, rekla je. ‘Paddy je imao četiri tjedna i rečeno mi je da možda neću doživjeti da moj sin napuni godinu dana.‘

‘Dok sam ga noću hranila, planirala sam svoj sprovod. Tiho sam plakala. To je bio najgori period u mom životu. Živa noćna mora‘, kazala je.

‘U prvih nekoliko mjeseci nakon porođaja, žena je pod utjecajem hormona, a onda se još ovo srušilo na mene. Emocionalno, to je bilo strašno.‘

‘U početku sam bila u šoku i nevjerici. Bila sam toliko ranjiva da mi se činilo da bih trebala biti sretnija zbog dovre vijesti, ali netom prije sam prošla kroz najgorih sedam tjedana sa svojim tek rođenim djetetom.‘

image

Vlasnici kluba Wrexham Rob McElhenney i Ryan Reynolds

Oli Scarff/Afp

U rujnu je Laura na Instagramu objavila da tumor nije narastao zbog čega joj je ‘laknulo‘.

Ipak, otkrila je da joj je nakon operacije ostao vijek u glavi.

‘Činilo mi se da nešto nije u redu nakon operacije. Bila sam uvjerena da nešto osjećam. Na moj užas rečeno mi je da je ostao vijak od biopsije. Wtf?! Kako?! Sada mi preostaje opcija ili da ga uklonim - što znači još operacija - ili da ga ostavim tamo?!‘, kazala je Laura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:20