LOŠ KRAJ GODINE

Slavni pjevač hitno operiran, uoči blagdana dijagnosticirali mu tumor na mozgu!

Čuveni glazbenik kazao je kako se sada oporavlja, a nakon toga se planira vratiti nastupima

Michael Bolton

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Michael Bolton otkrio je kako mu je nedavno dijagnosticiran tumor na mozgu i da će uzeti stanku od turneje kako bi se oporavio od operacije, donosi The Hollywood Reporter.

"Želim započeti tako da svima poželim sretnu i zdravu Novu godinu! Također želim podijeliti sa vama vijest da mi je 2023. na kraju donijela neke vrlo neočekivane izazove. Neposredno prije blagdana otkriveno je da imam tumor na mozgu koji je zahtijevao hitnu operaciju. Zahvaljujući nevjerojatnom medicinskom timu, operacija je bila uspješna. Sada se oporavljam kod kuće i okružen sam ogromnom ljubavlju i podrškom svoje obitelji", napisao je sinoć Grammyjem ovjenčan pjevač (70) na društvenim mrežama. Također, Bolton je naveo da će privremeno pauzirati od turneje kako bi usredotočio na svoj oporavak sljedećih nekoliko mjeseci.

image

Michael Bolton

Nicole Kubelka/Imago Stock&people/Profimedia/Nicole Kubelka/imago Stock&people/profimedia

"Uvijek mi je najteže razočarati svoje obožavatelje ili odgoditi nastup, ali nema sumnje da marljivo radim na oporavku i brzom povratku nastupima. Izuzetno sam zahvalan za svu ljubav i podršku koju ste mi tako velikodušno iskazivali tijekom svih ovih godina. Znajte da čuvam vaše pozitivne poruke u svom srcu i priopćit ću vam više novosti čim budem mogao. Puno ljubavi uvijek, MB.", napisao je popularni pjevač.

Bolton nije otkrio koliko dugo očekuje da će mu pauza trajati, iako je imao nekoliko dogovorenih nastupa diljem SAD-a prije nego što se planirao uputiti na proljeće u Europu. Prošle godine umjetnik je objavio dva nova albuma "Spark of Light" i "Christmas Time". Prethodno je rekao za Billboard da je počeo pisati pjesme za "Spark of Light" tijekom pandemije jer je želio podijeliti nešto lijepo u teškim vremenima.

"Osjećao sam odgovornost pomoći ljudima da osjete iskru u svojim životima. Glazba je na taj način vrlo moćna.", rekao je za novine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 16:00