NEMA KRAJA BRIGAMA

Hailey Bieber pojavila se u izlasku bez muža pa zabrinula fanove: Jesu li nagađanja o krahu braka točna?

Umjestno Justina Biebera, Hailey se našla u društvu Zoe Kravitz i Channing Tatuma

Hailey Bieber, Channing Tatum i Zoe Kravitz

 Jast/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Jast/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Manekenka Hailey Bieber pojavila se na partyju prije Oscara bez supruga Justina Biebera i u društvu Zoe Kravitz i Channing Tatuma, prenosi The Mirror, što je dodatno potaknulo brigu obožavatelja para. Noćni izlazak bio je drugi po redu za Hailey, Zoe i Channinga, nakon što su prethodne večeri prisustvovali zabavi povodom predstavljanja nove knjige "Barbie: The World Tour" Margot Robbie i stilista Andrewa Mukamala.

image

Hailey Bieber, Channing Tatum i Zoe Kravitz

Frank Vasquez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Frank Vasquez/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Mnoge je obožavatelje zabrinuo ovaj izlazak Bieberove supruge bez njega jer se već neko vrijeme o njihovom braku nagađa da nije najbolje, a neki čak vjeruju da je u pitanju i rastava. Kada je njezin otac Stephen Baldwin zatražio obožavatelje da se mole za par, dodatno je rasplamsao glasine.

Baldwin je na svom Instagramu podijelio video Justinovog pjevanja gdje je pisalo: "Kršćani, molim vas, kada mislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i uputite malu molitvu za njih kako bi imali mudrost, zaštitu i približili se Gospodinu." Objavu je izvorno objavio Victor Marx, a radi se o videu Justina kako svira gitaru i pjeva kršćansku pjesmu "I Will Sing of Your Love Forever".

image

Hailey Bieber, Channing Tatum i Zoe Kravitz

Frank Vasquez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Frank Vasquez/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako nije poznato zašto je Stephen tražio molitve, mediji tvrde da izvori bliski Hailey kažu da par prolazi kroz "privatnu" obiteljsku stvar. Zato se, navodno, Hailey naljutila na svoga oca i odlučila sama oglasiti na svojim profilima na društvenim mrežama i demantirati priče koje kruže na Internetu. "Samo za vašu informaciju, priče koje vidim na TikToku su 100 posto neistinite... dolaze iz zemlje zabluda", kazala je Bieberova supruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:14