REKLA PREDVIĐANJA

Vidovnjakinja otkriva budućnost veze Justina i Hailey Bieber: ‘Stiže beba i stiže razvod!‘

Deborah Graham smatra da je par trenutno u jakoj vezi, ali da će se nasposlijetku rastati zbog zdravlja

Hailey i Justin Bieber

 Profimedia/

Vidovnjakinja je progovorila kakva sudbina čeka jedan od najpoznatijih parova scene. Naime, u petak su Haileyini obožavatelji ponovno posumnjali da je manekenka Victoria‘s Secreta trudna. Osnivačica brenda Rhode (27) podijelila je niz slika na Instagramu na kojima se vidi kako se šminka. Nosila je bijeli top i njezina koža je blistala.

"Majka je majka", komentirao je jedan obožavatelj.

"Trudna je", dodao je drugi.

Vidovnjakinja Deborah Graham rekla je da nije isključeno da je Hailey trudna s djetetom Justina Biebera (30).

"Jako želim djecu, ali se bojim", rekla je Hailey za The Sunday Times 2023. Iste je godine za britanski GQ rekla da je majčinstvo "nešto što će doći kad dođe".

"Stiže dijete Hailey i Justina", rekla je Graham za The U.S. Sun.

"Ali ovdje je priča o djetetu koje bira roditelje. Hailey i Justin nisu odabrali dušu. Veza duše je oko njih sada i jedna pokušava ući", rekla je vidovnjakinja.

Justin i Hailey upoznali su se u Today Showu 2009. godine i pričalo se da su se odmah kliknuli.

Do 2011. zajedno su posjećivali premijere. Prema časopisu People, viđeni su kako se ljube na proslavi Nove 2015. godine. "Veze u ovoj dobi su već komplicirane, ali ne volim pričati o tome jer je to između mene i njega", rekla je Hailey za E! News u 2016.

Tu je bila glumica Selena Gomez i njezina veza s prekidima s Justinom, pa su Hailey i Justin prekinuli kad se on vratio Seleni. Justin i Selena razišli su se 2018., a on se vjenčao s Hailey u Južnoj Karolini. Par je bio zaručen tek dva mjeseca. Graham je sugerirala da njihov brak neće potrajati.

image

Hailey i Justin Bieber

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

"Neće dugo biti zajedno. Ovo će biti relativno kratak brak, tako da vidim razvod u budućnosti. Vidim još jedan brak u budućnosti, za oboje s drugim ljudima. U ovom trenutku, brak Hailey i Justina mogao bi završiti za pet godina", rekla je.

Kad je par slavio petu godišnjicu, činilo se da imaju problema. Justin je objavio, a zatim obrisao sliku na kojoj ljubi Hailey. Viđen je također bez prstena na fotografijama koje je podijelila Hailey za njegov rođendan.

Tvrdilo se da je Justin viđen sam oko La Quinte u Kaliforniji, dok je Hailey ostala u Los Angelesu. U ponedjeljak su obožavatelji izrazili zabrinutost nakon što je Justin zapratio pjevačicu Sabrinu Carpenter na Instagramu.

"Justin se vratio na Instagram i počeo pratiti Sabrinu Carpenter i još uvijek mu se ne sviđa nijedna Haileyina objava", komentirao je jedan na Redditu.

image

Hailey i Justin Bieber

Evga, Porj/

Graham kaže da Hailey i Justin i dalje uživaju u ljubavnoj vezi.

"Oboje se trenutno međusobno podržavaju", rekla je. "Vidim zdravstvene probleme koji će se pojaviti s vremenom. Vidim da se oboje moraju nositi jedno s drugim i sa svojim problemima. Na kraju će Hailey vjerojatno ostaviti Justina", dodala je.

"U osnovi, Hailey i Justin će nastaviti imaju zdravu i jaku vezu dok ona ne ode. Trenutno su jedno uz drugo. Nažalost, budućnost njihova braka nije dobra."

"Ne vidim tu dugoročne budućnosti, a s vremenom će se početi osjećati malo nesigurno. Brak će im biti poljuljan zbog zdravlja", zaključila je vidovnjakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 09:15