BRAČNI PROBLEMI?

Svi pričaju da će se mladi par razvesti, a neki se već i mole za njihov brak: ‘Nema ni trunke istine‘

Zanimljivo je da je jedna vidovnjakinja nedavno istaknula kako postoji mogućnost da je Hailey trudna

Hailey i Justin Bieber

 Profimedia/

Justin Bieber i supruga Hailey Bieber navodno su "vrlo sretni", unatoč glasinama da su pred razvodom.

Naime, izvor je za People rekao da je ovaj slavni par, koji se tajno vjenčao 2018. godine, zapravo "jako dobro".

image

Hailey i Justin Bieber u listopadu 2023.

Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Nema razvoda, a ni trunke istine u tim glasinama - rekao je insajder za novine i dodao da je par "jako, jako sretan".

Manekenka je također demantirala glasine o razvodu u srijedu kada je putem svoje Instagram priče objavila preslatku snimku Justina kako se u krevetu mazi s njihovim psom, prenosi Page Six.

image

Justin Bieber i pas

Screenshot/instagram/

Novosti o braku ovog dvojca dolaze više od mjesec dana nakon što je Haileyin otac, Stephen Baldwin, ponovno objavio poruku osnivača All Things Possible Ministries, crkvene zajednice u SAD-u, Victora Marxa, koji je od obožavatelja tražio da se "malo pomole" za njegovu kćer i Justina.

- Kršćani, molim vas, kada mislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i uputite malu molitvu za njih, za njihovu mudrost, zaštitu i da se približe Gospodinu - napisao je Marx na snimci u kojoj Justin svira gitaru i pjeva religiozne pjesme.

U naslovu je Marx naglasio da se njegova supruga Eileen i Haileyina mama Kennya Baldwin "često zajedno mole" za mladi par.

- Bez obzira na materijalne stvari ili pohvale, često se suočavaju s duhovnim ratom koji je intenzivan i nastoji uništiti njihovu vjeru, brak i život općenito. Zahvaljujemo vam na pomoći - nastavio je u objavi koja je navodno razljutila 27-godišnju Hailey.

Navodno je bila "ljutita" što je njezin otac javno iznosio obiteljske probleme. Izvori bliski manekenki rekli su za TMZ da su ona i Justin tada prolazili kroz "privatnu obiteljsku stvar" te da im upletenost drugih ljudi nije odgovarala.

image

Hailey i Justin Bieber

Mhd/Pacific Coast News/Profimedia/Mhd/pacific Coast News/profimedia

Međutim, obožavatelji su se zabrinuli za dvostrukog dobitnika Grammyja i manekenku, kao i za stanje njihovog braka, te počeli pisati brojne komentare ispunjene molitvama.

- Trebaju naše molitve više nego ikada - stoji u jednom od komentara ispod objave, iako kontekst njihovih problema nikada nije pojašnjen.

Zanimljivo je da je nedavno jedna vidovnjakinja za američki The Sun istaknula kako postoji mogućnost da je Hailey trudna, no naglasila je kako vjeruje da "njihov brak neće potrajati".

Podsjetimo, par je posljednji puta viđen na ovogodišnjem SuperBowlu, kada je Justin trebao nastupati uz Ushera tijekom poluvremena, no odbio je jer "nije osjećao da treba nastupati". Inače, pjevaču je dijagnosticiran tzv. "Ramsay Hunt sindrom" koji, osim bolnog osipa, može izazvati i paralizu lica te gubitak sluha. Ipak ranije ovog mjeseca nastupio je uživo prvi put nakon više od godinu dana, na intimnoj svirci u Drake‘s History Clubu u Torontu uoči NHL All-Star Weekenda 2024. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:05