LIJEPE USPOMENE

Bila je to kemija na prvi pogled: ‘Kad je ušao u sobu temperatura mi je skočila za 10 stupnjeva‘

Velika zvijezda 80-ih prisjetila se kemije koju je osjećala snimajući seriju s kolegom Bruceom Willisom

Cybill Shepherd i Bruce Willis, serija Slučajni partneri
 

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Velika zvijezda 80-ih Cybill Shepherd (72) otkrila je da je snimajući seriju "Slučajni partneri" (Moonlighting) doživjela nevjerojatnu kemiju s glumačkim partnerom Bruceom Willisom (67).

Serija o neobičnom paru privatnih istražitelja imala je četiri sezone - od 1985. do 1989. godine, a bila je uzor za mnoge druge kasnije projekte o naizgled nespojivim parovima, te prva "dramedija", mješavina komedije i drame kakve će zavladati malim ekranima u godinama koje dolaze.

image

Cybill Shepherd

Michael Tran/AFP

- Kada sam ga prvi put ugledala temperatura mi je skočila za 10 stupnjeva - rekla je glumica koja je sudjelovala u dobrotvornoj akciji za borbu protiv multiple skleroze, za showbizz emisiju "Extra" - To je značilo dvije stvari: prvo, jako mi je privlačan. Drugo, nikad ne bih ništa poduzela da realiziram svoje osjećaje.

Kemija između glumačkog para bila je vidljiva svima na setu, ali i gledateljima koji su pratili njihove avanture, no romansu nisu nikad prenijeli u stvarnost.

image

Cybill Shepherd i Bruce Willis u seriji "Slučajni partneri"

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Prisjetila se i kako, nakon što je Willis, tada gotovo nepoznat mladi glumac, ušao u sobu više nisu ni razmišljali o drugim kandidatima za ulogu šarmantnog privatnog detektiva čijoj agenciji prijeti propast.

- Uvijek ću voljeti Brucea - rekla je Shepherd.

Nakon serije, Willis je stekao svjetsku slavu u filmovima poput "Umri muški", "Pulp Fiction" i "Šesto čulo" te postao jedan od najvažnijih akcijskih junaka u Hollywoodu. Shepherd je, pak, izgradila bogatu karijeru ponajviše na televiziji, a iako posljednjih godina manje radi uloga joj ne fali. U razgovoru za "Extru", Shepherd je pružila podršku Willisu koji je u ožujku objavio kako se povlači iz glume zbog bolesti koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 13:28