TEŠKO RAZDOBLJE

Supruga Brucea Willisa otkrila da joj nije lako: ‘Briga o njemu utjecala je i na moje mentalno zdravlje‘

Willis i Heming stupili su u brak 2009. te imaju dvije kćeri, desetogodišnju Mabel i osmogodišnju Evelyn

Emma Heming Willis i Bruce Willis

 Bryan R. Smith/AFP

Supruga holivudske ikone Brucea Willisa, Emma Heming Willis, otkriva da je briga za obitelj utjecala na njezino mentalno zdravlje, posebno nakon što je njezinu suprugu dijagnosticirana afazija.

- Potrebe svoje obitelji stavljam iznad svojih, za koje sam otkrila da me ne čine nikakvim herojem, govori 43-godišnja manekenka u novom intervjuu za The Bump objavljenom u četvrtak.

Tvrdi kako je količina brige za sve ostale u kućanstvu utjecala na njezino mentalno, ali i cjelokupno zdravlje.

67-godišnjem glumcu, popularnom po akcijskim filmovima iz 80-ih i 90-ih, početkom ove godine dijagnosticiran je poremećaj afazija. Klinika Mayo definira afaziju kao dijagnozu koja može utjecati na govor te način pisanja i razumijevanja govornoga te pisanoga jezika. Naime, zbog ove teške dijagnoze popularni glumac više nikada neće moći glumiti te odlazi u prisilnu mirovinu.

Willis i Heming stupili su u brak 2009. te imaju dvije kćeri, desetogodišnju Mabel i osmogodišnju Evelyn.

- Netko mi je ne tako davno rekao da kada previše brineš o nekome, na kraju se premalo brineš o sebi. To me zaustavilo te jako rezoniralo sa mnom, govori manekenka, dodajući da sada pronalazi više vremena za sebe.

Neposredno nakon dijagnoze, obitelj Willis podijelila je vijest s njegovim obožavateljima, rekavši da je ovo vrlo izazovno vrijeme za njihovu obitelj te da su svima jako zahvalni na podršci, ljubavi i suosjećanju. Obitelj Willis nije objavila što je glumcu uzrokovalo afaziju koja može imati mnogo uzroka. Izvor za People je prošlog mjeseca rekao da su svi u obitelji usredotočeni na sretne trenutke koje mogu podijeliti s Willisom te da je Emma posebno zahvalna za kćeri koje dijeli s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:20