PRISJETILI SE

Bivša objavila fotografiju iz 1997. s Bruceom Willisom: Njegova supruga ostavila komentar

Podijelila je fotografiju na svom Instagramu, a na njoj poziraju na crvenom tepihu na premijeri njegova filma ‘Peti element‘

Demi Moore i Bruce Willis

 Instagram

Filmski festival u Cannesu potaknuo je glumicu Demi Moore (59) da se vrati u davnu 1997. godinu i prisjeti se dana kada su ona i tadašnji suprug, Bruce Willis (67) prošetali crvenim tepihom tog događaja.

Podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu, a na njoj ona i Willis poziraju na crvenom tepihu za premijeru njegova filma "Peti element". Demi je za tu prigodu odabrala crnu dugu haljinu i raskošni crveno-crni ogrtač.

Demi i Bruce su unatoč razvodu, trzavicama i brakovima s drugim ljudima ostali čvrsto povezani, a njegova bolest potaknula ih je na veća druženja. Među brojnim reakcijama ispod fotografije, istaknula se ona Bruceove sadašnje supruge, Emme Heming Willis.

"Sve moguće emocije. Predivno", napisala je Emma.

Nakon objave da boluje od afazije, holivudskom glumcu podršku su pružili svi članovi obitelji, kao i brojni kolege.

Podsjetimo, Willis i Moore bili su u braku od 1987. do 2000. godine, a imaju tri kćeri - Rumer (33), Scout (30) i Tallulah (28) . On i Emma imaju dvije kćeri, Evelyn (7) i Mabel (9).

image

Demi Moore sa kćerima Rumer, Scout i Tallulah

Instagram

Moore i Willis upoznali su se na premijeri akcijske komedije 'Stakeout' u Los Angelesu iz 1987., u kojoj je glumio tadašnji Demin zaručnik Emilio Estevez. Susret je bio sudbonosan, zaruke razvrgnute, i nakon samo tri mjeseca veze, u studenom 1987. godine, Demi i Bruce vjenčali su se u Las Vegasu. Godinu dana kasnije dobili su prvu kćer Rumer, zatim Scout 1991. i Tallulah 1994. godine. Razveli su se formalno 2000. godine. Tijekom godina, otkrilo se da su glavni razlozi za otuđenje para bili različiti pogledi na karijere. Demi je jednom prilikom izjavila da je on želio da se prestane baviti glumom i posveti se djeci, no ona svoj posao nije htjela napustiti.

image

Demi Moore i Bruce Willis

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:04