Čarobni Advent o kojem priča cijela Hrvatska

U blagdansko vrijeme kada gotovo svaki grad ima svoj Advent i svaki je poseban, odabrati koji posjetiti može biti prilično teška odluka. No, jedan se grad posebno ističe – Varaždin.

promo 

 Turistička zajednica grada Varaždina

Advent u Varaždinu nudi jedinstveno blagdansko iskustvo i najmanje šest razloga zašto ga ove godine ne smijete propustiti.

  1. Jedinstveni Čarobni grad Djeda Mraza

Zakoračite u čarobni svijet dječje radosti, čak i ako ste tu radost na trenutak izgubili. Istražite što se krije u Radionici Bake Mraz, Uredu Djeda Mraza, Grinchevoj špilji i Suvenirnici a u Slatkom kutku ugrijte se crvenom toplom čokoladom Djeda Mraza ili zelenom Grinch čokoladom i uživajte u blagdanskoj čaroliji zasigurno najčarobnijeg mjesta u Hrvatskoj ovog Adventa. Jer, Čarobni grad Djeda Mraza hit je o kojem priča cijela Hrvatska. I što je najvažnije – ulaz je besplatan.

image

promo

Turistička zajednica grada Varaždina
  1. Najoriginalniji Djed Mraz kojeg ste dosad vidjeli

U Čarobnom gradu upoznajte najoriginalnijeg Djeda Mraza kojeg ste dosad vidjeli, šapnite mu svoje želje i napravite fotografije za uspomenu. On je baš onakav kakvog ste ga zamišljali, mudar, simpatičan i nevjerojatno duhovit. I ima pravu bradu. Zajedno s Bakom Mraz i vilenjakicama razveselit će, ne samo najmlađe, nego – sve generacije.

  1. Adrenalinska zabava; Ledena čarolija i panoramski kotač

Klizalište s ledenim stazama, 40 metara dugačak ledeni tobogan i 23 metara visok panoramski kotač pružit će vam dozu zabave i smijeha, ali i adrenalina. Isprobajte svoje vještine na klizaljkama ili uživajte u pogledu s panoramskog kotača na blagdanski Varaždin.

image

promo

Turistička zajednica grada Varaždina
image

promo

Turistička zajednica grada Varaždina
  1. Gastro užici - od tradicionalnih božićnih delicija do kulinarskih iznenađenja

Raznolika gastro ponuda na varaždinskom Adventu izdvaja se po originalnosti i okusima, a možete pronaći od germknedli, vafli, ručno rađenih mini snjegovića, nezaobilaznih kobasica i burgera pa sve do steak focaccia. Domaća atmosfera kao stvorena je za uživanje u autentičnim okusima, toplini domaće kuhinje i božićnom ugođaju koji prati svaki zalogaj.

image

promo

Turistička zajednica grada Varaždina
  1. Foto točke za bezbroj uspomena

U Čarobnom gradu, kao i cijeloj povijesnoj jezgri očekuje vas mnoštvo čarobnih foto kutaka za savršene fotografije za uspomenu. Uhvatite adrenalinski trenutak na ledenom toboganu, magičnu atmosferu kod instalacije Mjesec, nezaboravne trenutke susreta s Djedom Mrazom ili pak vizure grada s panoramskog kotača.

image

promo

Turistička zajednica grada Varaždina
  1. Toplina zajedništva

Ono što Advent u Varaždinu čini posebnim je toplina zajedništva koja se osjeća na svakom koraku. Zato, kada birate, odaberite Varaždin i doživite Advent koji pruža nešto više, pruža čaroliju koja će vas osvojiti na prvi pogled.

image

promo

Turistička zajednica grada Varaždina
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:04