Advent u Varaždinu – prošlogodišnji adventski hit ovogodišnja je slatka i topla tajna zime

Kraj godine doba je veselja, zabave, druženja s obitelji i prijateljima; vrijeme uživanja u zamamnim okusima, vrijeme (ponovnog) zaljubljivanja, vrijeme topline u srcu za pozitivni ulazak u novu godinu.

promo 

Savršenu priliku za ispunjenje svih tih želja nudi mirisni, topli i zabavni Advent u Varaždinu, jedan od najšarmantnijih i najromantičnijih zimskih festivala u Hrvatskoj.

Smješten na čak osam lokacija u predivnoj i bajkovito uređenoj gradskoj jezgri, Advent u Varaždinu, koji počinje u subotu 26. studenog i traje sve do 6. siječnja, donosi čak 110 programa svih vrsta, boja i oblika, osmišljenih i kreiranih za sve ukuse, uzraste i blagdanske želje.

image

promo

Prošlogodišnji je Advent u Varaždinu bio pravi zimski hit, a evo samo nekoliko slatkih tajni zbog kojih će ovogodišnji varaždinski Advent ponovno ući u vaša srca.

Povucite Djeda Mraza za bradu!

Pogledajte ga samo – to je on, glavom, bradom, glasom i stasom i zove vas, bez obzira koliko (ni)ste mali da mu se pridružite u njegovoj kućici prepunoj čarolije, topline, ljubavi, zabave, priča, slastica, smijeha i druženja. Djedici, koji u Varaždin stiže 7. prosinca, pritom u svemu pomažu slatki vilenjaci i vilenjakinje tako da nitko tko naviri kroz ulazna vrata njegova doma neće ostati bez osmijeha.

image

promo

Mladen Sinko/

Adrenalinom protiv zime (ili Na ledu nema zime)

Zima bez užitaka na ledu nezamisliva je pa će varaždinski Kapucinski trg ponovno postati prava Ledena čarolija, ali prepuna topline, zabave i - adrenalina. Ako vam ples na raskošnom klizalištu ili munjeviti spust na impozantnom ledenom toboganu neće biti dovoljni za potpuno zagrijavanje, tu je i raznolika gastro ponuda uz slatke, slane i tople okuse zime.

image

promo

(Za)ljubite se u Varaždin(u)

Romantičnije mjesto od predivno ukrašenih varaždinskih adventskih ulica zaista ćete teško naći, a gotovo svaka od njih donosi nova uzbuđenja i priliku za zabavu i uživanje udvoje ili s društvom.

image

promo

Vikendom pjevajte i plešite na raskošnom Korzu i blještavom Stančiću, uživajte u raznolikim okusima, družite se i volite se okruženi tisućama lampica te ovjekovječite i sa svima podijelite te sretne trenutke pred kulisom blagdanskog Varaždina.

Bajkoviti karusel na kojem Advent traje vječno

Uz sve vesele ukrase, fine zalogaje i zabavne sadržaje, posebna atrakcija za klince bit će predivni retro karusel na Korzu. Djeca i njihovi roditelji moći će se opustiti te nostalgično, inspirirani magičnim blagdanskim Varaždinom, u mašti otputovati nekamo gdje Advent i sva njegova čarolija, traju vječno.

image

promo

Poklonite si Advent u Varaždinu

Franjevački trg i Trg slobode blistat će u raskošnoj i šarenoj blagdanskoj shopping ponudi prepunoj malih i velikih sitnica, poklona i suvenira kojima ćete razveseliti sebe ili svoje najdraže, a sve će to biti osvjetljeno jedinstvenim i najvećim adventskim kalendarom na prozorima elegantne Županijske palače.

image

promo

Mladen Sinko/

Uz koncerte, izložbe i cijeli niz popratnih događanja, ovogodišnji Advent donosi i sjajni niz od čak 25 besplatnih kreativnih radionica za sve uzraste i (gotovo) sve ukuse, a sve ovo samo je dio čarolije koja vas čeka na najtoplijem Adventu u Hrvatskoj.

image

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:34