PARANORMALNO

VIDEO: ŠKOLA STRAVE Učenici u strahu zbog niza čudnih pojava: 'Zgradu su opsjeli duhovi djece poginule u požaru'

 YouTube/Google Street View

Učenici srednje škole Pocatello u američkoj saveznoj državi Idaho već neko vrijeme žive u strahu. Nekoliko puta su zamijetili neobične pojave za koje vjeruju da su paranormalne aktivnosti te su ih prijavili nadležnim službama. A tijekom školskih praznika neobične aktivnosti nastavile su se događati.

Snimka nadzorne kamere iz škole, koja je objavljena i na YouTubeu, pokazuje kako su se svjetla u prostorijama nasumično palila i gasila, a pojavila se i neobična sjena, veličine čovjeka, iako nitko tijekom školskih praznika nije ulazio u školu.

Štoviše, na snimci se vidi kako se sjena pojavljuje na hodniku i zatim se vraća u jednu od učionica.

Dok su neki skeptični prema svemu ovome i misle da je sjena na snimci samo prašina nakupljena u leći nadzorne kamere, drugi su se na nastavu vratili sa strahom uvjereni da ih progone duhovi.

Prema pisanju AOL-a , učenici i profesori su već nekoliko puta prijavili čudna događanja u školi nakon što su navodno čuli šaputanja i neobične zvukove, a pojedini učenici odbijaju ostati sami u učionicama zbog velike sjene koja se pojavljuje na stropu. Tvrde kako školu progone duhovi šest učenika koji su u njoj poginuli prije stotinu godina.

Naime, osoblje škole je otkrilo kako je škola izgorjela u požaru 1914. godine, a na njezinom mjestu sagrađena je nova 1918. godine, ista u kojoj se sad nalazi Pocatello.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:27