JEZIV DETALJ

OPSJEDNUTI MOST: MOŽETE LI PRONAĆI DUHA ISPOD MOSTA NA FOTOGRAFIJI? Oni koji su ga pronašli ostali su zaprepašteni

Zaboravite na duhove koji lutaju napuštenim kućama, djevojčice s velikim loptama u zabačenim hotelima, čudnovate sjenke u šumama... Današnji moderni duhovi žive ispod mosta, slušaju indie glazbu i modno su osviješteni.

Internetsku je javnost zaprepastila fotografija, navodnog, duha koji opsjeda most na 4. ulici u Los Angelesu. Iako i sam fotograf nije znao što je točno uhvatio dok je fotografirao kolegu ispod mosta, prilikom obrade slike otkrio je zanimljiv detalj.

Noseći neonski zelene Wayfarers naočale, ovaj duh promatra prolaznike iz ptičje perspektive, stojeći na konstrukciji mosta.

Nakon što je fotografija objavljena ljudi se nisu libili prozvati je lažnom, no fotograf je u Photoshopu podesio ekspoziciju i rasvijetlio slučaj.

- Malo je kasno, no za sve koju sumnjaju u autentičnost fotografije prilažem original. Povećao sam ekspoziciju i posvijetlio sjene. Uz to, ako pogledate na ekstenziju slike vidjet ćete da je ".arw" što je Sonyjev RAW (sirovi) format - napisao je autor fotke na Redditu.

Očišćena fotografija otkrila je kako je silueta zapravo običan lik, no nije poznato što je točno radio ispod mosta. Inače, doći do mjesta gdje se on nalazi nije nimalo lako.

Stvari su postale jezivije kad je progovorio, kaže autor.

- Pristupio je meni i prijatelju i ponudio nam da nas za deset dolara odvede ispod mosta. Bili smo prestravljeni jer nismo ga čuli dok nije počeo pričati - navodi autor.

Trenutačne teorije o neimenovanom i nepoznatom afroameričkom duhu obuhvaćaju sve od zalutalog parkouraša do "trola ispod mosta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 14:45