PARANORMALNA POJAVA?

FOTKA KOJA ĆE VAS UŽASNUTI Ušli u napuštenu bolnicu pa pobjegli nakon par minuta! Začuli su zvukove...

Jamie-Leigh Brown, 21-godišnja Britanka, ostala je užasnuta nakon što je pogledala fotografiju koju je snimila tijekom istraživanja napuštene bolnice u Stockportu.

Naime, na fotografiji snimljenoj u jednom od hodnika bolnice St Thomas, zatvorene 2004. godine, jasno je vidljiva figura liječnika koji stoji nekoliko metara dalje od 21-godišnje Jamie-Leigh i njezinih prijatelja.

U trenutku fotografiranja nije pogledala fotografiju jer su ona i prijatelji više bili zabrinuti zvukovima hodanja koje su čuli na katu iznad, iako zgrada nema stepenice kojima se može doći do tamo.

Grupa je ubrzo nakon toga prestrašena pobjegla iz bolnice, no tek je kasnije gospođica Brown otkrila da ih je cijelo vrijeme pratila sablasna figura.

- Izbezumilo me. Figura koja stoji u oknu dizala. Užasavajuća je pomisao da je moj prijatelj išao ravno prema njoj. Ušli smo u zgradu samo kako bi se malo zabavili pogledali naokolo, no neprestano smo čuli zvukove oko nas, kao da netko pomiče stvari i hoda, no nismo ništa vidjeli - ispričala je Jamie-Leigh za The Sun.

Bolnica St Thomas, prije zvana Shaw Heath, zatvorena je prije deset godina nakon što je kroz nju prošlo tisuće psihički bolesnih pacijenata.

Napuštena zgrada nekoć je bila viktorijanski popravni dom poznat kao 'Kopač' i prije tri godine bila je tema istrage paranormalnog u sklopu emisije 'Najopsjednutiji'.

I drugi su posjetitelji bolnice naveli da su vidjeli nešto što ne mogu objasniti, poput ozarene žene odjevene kao medicinska ili časna sestra.

Popravni je dom izgrađen 1841. godine s kapacitetom za 690 osoba, no zbog teškog gospodarskog stanja 50-ak godina kasnije štićenici su bili 'poslagani kao sardine'. Isto tako, istraga je ustvrdila da su vodstvo institucije u potpunosti 'bez plana i metode' te da postoji veliki rizik od poara.

Procjenjuje se kako je više od 25 tisuća ljudi prošlo kroz bolnička vrata kada je još imala ulogu popravnog doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 03:22