naslovna fotka

 FS/ADMEDIA/PROFIMEDIA
OSVOJILI SUCE

Američki supertalent ima novog prvaka, pogledajte senzacionalni nastup

The Mayyas, koji su osvojili zlatni gumb Sofije Vergare, pobijedili su ostalih deset finalista.

The Mayyas, koji su osvojili zlatni gumb Sofije Vergare, pobijedili su ostalih deset finalista.

Američki talent je okrunio svog najnovijeg pobjednika! Nakon tjedana natjecanja The Mayyasi su proglašeni pobjednicima 19. sezone talent showa. Uz glavnu nagradu, libanonska ženska plesna skupina kući odnosi nagradu od milijun dolara.

Mayye su prvi put privukle simpatije gledatelja tijekom nevjerojatne audicije, što je nagnalo sutkinju Sofíju Vergaru da pritisne zlatni gumb.

Tijekom nastupa uživo u polufinalu, grupa je izvela hipnotizirajuću plesnu točku za koju je kolega sudac i izvršni producent showa Simon Cowell predvidio da će "promijeniti svijet".

"Spremni su za Vegas i rado bih ih otišla gledati", rekla je sutkinja Heidi Klum nakon nastupa uživo te dodala: "Mislim da su nevjerojatni. Njihovi kostimi su baš wow. Hipnotiziraju vas na neki način."

image

Neobični kostimi libanonske grupe

OCONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Mislim da je za mene, to vjerojatno najdojmljivija, najljepša točka koju sam vidio u godinama u ovoj emisiji", poručio je Howie Mandel.

"Nije nalik nečemu što možete opisati. Njihovi nastupi su nevjerojatni. Jednostavno, očaravajuće, hipnotizirajuće i snažno. Zaista svakim svojim nastupom osnažuju žene‘‘, dodao je.

U srijedu je grupa u finalu izvela još jedan vrhunski nastup. Osnivač libanonske skupine Nadim Cherfan je kasnije za časopis People rekao da se ne mogu osjećati "ponosnije na sebe" zbog svega što su postigli.

"Svaki trenutak ovog iskustva bio je stvarno nezaboravan, od zlatnog gumba preko polufinala do sada finala", rekao je te zaključio: "Ne radi se više o pobjedi. Radi se o većoj poruci za naše ljude, da ih natjeramo da vjeruju u sebe i da im damo nadu našoj zemlji koja se nalazi u teškom razdoblju."

Linker
26. travanj 2024 11:56