hailey bieber jagode

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Sezona jagoda

Jagode su fashion! Hailey Bieber doslovno je shvatila temu ‘strawberry girl‘

Influencerica i vlasnica beauty brenda radi na promociji novog sjajila za usne i za sada joj jako dobro ide!

Influencerica i vlasnica beauty brenda radi na promociji novog sjajila za usne i za sada joj jako dobro ide!

Na ulicama New Yorka posljednjih dana sve je u znaku crvene boje jagoda, a odgovorna za to je Hailey Bieber. "It" djevojka za svoj beauty brend Rhode predstavila je limitirano sjajilo nastalo u suradnji s poznatim lancem Krispy Kreme. Svoj viralni Peptide Lip tretman za usne sada je predstavila u nijansi strawberry glaze, a inspiriran je Njujorčanima poznatim okusom i izgledom Strawberry Glazed krafne. Hailey je time spojila dva trenda koja je proteklih mjeseci sama i pokrenula na društvenim mrežama: glazed usne i strawberry girl estetiku - jako dobar PR potez!

image

U Vivienne Westwood haljini

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

A u promociji novog sjajila inspiriranog jagodama pratio ju je i suprug Justin Bieber. Doduše, par se nije modno uskladio pa je Justin u dnevnom izlasku u New Yorku nosio žute Crocs natikače, sive kratke hlače i hoodicu iste boje, a preko kapuljače je nosio ružičastu kapu, dok je Hailey nosila mini crvenu haljinu bez naramenica i peep-toe cipele na visoku petu.

image

U pratnji Justina Biebera

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim ovog strawberry looka, Hailey je zaredala nekoliko njih inspiriranih ljetnim voćem - zapazili smo Vivienne Westwood haljinu u crvenoj nijansi koju je uskladila s istima cipelama na petu, a u ruci je nosila Ferragamo baguette torbicu lakiranog sjaja, koja istovremeno glaziranim dizajnom asocira na sjajne usne. nakit je ostao suptilan, ali dovoljno primjetan zbog kombinacije zlata i hladnog srebra. Kao asocijaciju na hranu servirala je i berries and cream look - bijelu mini haljinu s naglašenim volumenom koju je nosila s Manolo Blahnik mules natikačama s kitten potpeticom.

image

Bijeli look s crvenim detaljima

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim što je Hailey jedna od onih koja nameće (najčešće beauty) trendove putem društvenih mreža, ovi lookovi za kraj ljeta uvertira su za jesensku sezonu u kojoj će naglasak biti upravo na crvenoj boji. Trendseterica nam je pokazala kako kombinirati ovu nijansu u zadnjim danima kolovoza, a za nastavak godine, pronašli smo cool komad u crvenoj boji - jer sezona jagoda u 2023. traje duže.

image

Haljina s naborima Zara (39,95 eura)/ mini haljina na preklop Gauge81 (650 eura)/ Mary Jane cipele Mango (49,99 eura)/ sandale s punom petom Zara (35,95 eura)/ torbica Ferragamo (2600 eura)

PROMO
image

Mules natikače Manolo Blahnik (695 eura)/ lakirana torbica Jacquemus (560 eura)/ komplet satenska bluza (29,99 eura) i hlače (39,99 eura) H&M/ haljina uz tijelo H&M (20,99 eura)

PROMO
Linker
26. travanj 2024 16:09