UFC

(VIDEO) UFC-ov borac htio impresionirati publiku pa doživio epsku blamažu: ‘Sam je sebe nokautirao!‘

Paul Craig

 Screenshot/Twitter
Paul Craig na priredbi u Manchesteru pokušao je napraviti salto unatrag - no možda bolje da nije

UFC-ov borac Paul Craig ovih je dana stekao osobitu popularnost na društvenim mrežama, ali ne zbog svojih izvedbi u kavezu, već zbog blamaže koju je krajem prošle godine doživio u Manchesteru. Mjesto radnje bila je priredba "Tales from Octagon 2" Michaela Bispinga, tijekom koje su borci na opušten i duhovit način govorili o anegdotama iz svojih karijera, a Škot je odlučio otići i korak dalje.

Crag je, naime, u jednom trenutku na pozornici odlučio demonstrirati svoje akrobatske vještine i izvesti "backflip", odnosno salto unatrag - no možda bolje da to nije učinio. Njegov pokušaj završio je, naime, komičnim padom, na opće oduševljenje publike u O2 Apollu, a potom i one na društvenim mrežama. Zanimljivo je da ga je UFC-ov privremeni prvak teške kategorije u zakulisju odgovarao od ideje da pokuša napraviti "backflip" zbog uskih traperica koje je imao na sebi, no "Bearjew" ga nije poslušao, što je, u konačnici, platio grubim prizemljenjem pred velikim auditorijem. Kako je sve skupa izgledalo, možete pogledati u urnebesnom videozapisu koji slijedi.

"Kakav lik", "Sam je sebe nokautirao", "Legenda", "Ne mogu se prestati smijati", "Ovo je nešto najbolje što sam pogledao u zadnjih nekoliko mjeseci", samo su neki od komentara fanova na društvenim mrežama. U cijeloj priči, dakako, najvažnija je činjenica da se Craig nije ozbiljnije ozlijedio prilikom ovog neuspjelog pokušaja salta.

Linker
29. travanj 2024 11:17