UFC

Sean O‘Malley ne želi biti vodonoša: ‘Neću biti u kutu tom tipu‘

Sean O'Malley

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
13-rangirani izazivač UFC-ove bantam kategorije odbio je poziv Petra Yana

Samo jedan dan nakon što ste imali prilike čitati o kutu Petra Yana za nadolazeći meč protiv Aljamaina Sterlinga, oglasio se Sean O'Malley.

UFc-ov borac bantam kategorije među prvima se javio kao potencijalni kandidat za pomoći Yanu. Podsjećamo, originalni članovi Yanova kuta nisu ishodili vize za dolazak u Sjedinjene Američke Države i ruski borac u potrazi je za osobama koje će uskočiti kao zamjene. O'Malley se ponudio putem Twittera još prije 20-ak dana, a Yan je podijelio njegov video napisavši kako je jedno mjesto rezervirano za O'Malleyja. Ipak, Sean je u TimboSugarShowu otkrio kako od toga neće biti ništa.

''Neću biti u kutu tom je**nom tipu. Nije me briga hoće li pobijediti, ali sviđa mi se Petr ipak. On je zabavni mali tip. Ja se samo želim obračunati s njim, znate.'', rekao je Sean.

Jedna od stvari zbog kojih je O'Malley promijenio mišljenje te ne želi biti u kutu, jesu izjave Petra Yana. Naime, ruski borac nadao se Henryju Cejudu i O'Malleyju u svom kutu, ali inzistira da mu ne daju nikakve savjete.

‘‘Situacija se stabilizirala. Imam nekoliko tipova koji su mi spremni pomoći. Nadam se da će se Cejudo i O‘Malley pojaviti u subotu navečer. Jedino je bitno da mi ne daju svoje usrane savjete. Samo mi dodajte led i vodu, ja ću biti dobro.‘‘, Yan je u ponedjeljak izjavio tijekom gostovanja u MMA Houru.

Dojam je da ruski borac omalovažava Cejuda i Seana na taj način, odnosno, traži ljude koji bi obavljali ulogu vodonoše. To nije nešto što bi privuklo borce poput Cejuda i O'Malleyja, a bit će zanimljivo vidjeti tko će na kraju činiti kut Petra Yana, u ranim nedjeljnim satima. Velik meč ga čeka, borba za prvaka bantam kategorije, a Yan nekoliko dana prije borbe vuče neočekivane probleme.

Linker
13. svibanj 2024 22:22