UFC

Derrick Lewis objasnio zašto je bacio suspenzor u publiku, pred svima upitao suprugu: ‘Mirišu svježe, zar ne?‘

 Derrick Lewis 

 CHRIS GARDNER/Getty images/Profimedia
Lewis je sada na pragu četrdesetih i vjerojatno mu je jasno kako nije za sami vrh teške kategorije, a WWE je predložio i na jučerašnjoj press konferenciji

Uspio se Derrick Lewis vratiti na pobjedniče staze proteklog vikenda, a pokazao je i da je još sposoban nokautirati rangirane teškaše. Prekidom u trećoj rundi svladao je Rodriga Nascimenta, a nakon odlične pobjede i novog nokauta, Lewis je fanovima u dvorani priredio šou u svom stilu.

Naravno, prvo je uslijedilo skidanje hlačica, nakon čega je pokazao stražnjicu. Osim toga, u publiku je odlučio i baciti štitnik za genitalije, tako da se jednostavno nije mogla propustiti prilika da ga se pita zašto je to ovoga puta odlučio učiniti:

‘‘Znate zašto, zato što vi dečki uvijek pričate sranja. Svako malo vas moram baciti pod bus jer vi to radite i meni. Govorite, ‘oh, Derrick to više nema u sebi‘. Bla, bla, bla. Učinio sam to jer miriše svježe. Dušo, moja jaja ne smrde, zar ne?‘‘, upitao je Lewis suprugu koja je sjedila u publici.

‘‘Ja sam uistinu čekao petu rundu da eksplodiram na njega, ali prilika se stvorila i prije. On nije dopuštao da uhvatim zraka, to je razlog zbog kojeg sam ga morao završiti. Htio sam uhvatiti zraka i čekati. Sada slijedi novi ugovor, to ćemo riješiti u sljedećih nekoliko tjedana. Ne želim ovdje prestati u UFC-u, ali želim malo i u WWE‘‘, dodao je.

Lewis je sada na pragu četrdesetih i vjerojatno mu je jasno kako nije za sami vrh teške kategorije, a WWE je predložio i na jučerašnjoj press konferenciji. S obzirom da su UFC i WWE sada pod istom kopanijom, možda mu se želja i ispuni.

Linker
23. lipanj 2024 08:58