UFC

Paulo Costa se oglasio nakon poraza: ‘Mislio sam da sam pobjeđivao, sljedeći puta neću ostavljati odluku u rukama sudaca‘

 Paulo Costa 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ostaje nam za vidjeti što je sljedeće za Costu i s kim će ga UFC sada upariti, a u srednjoj kategoriji trenutno ima dosta dobrih protivnika za njega

Vratio se Paulo Costa proteklog vikenda u UFC-ov kavez, a prije toga ga nije bilo od ljeta 2022. godine i meča protiv Lukea Rockholda. Na UFC 298 priredbi je izgubio od Whittakera, ali je pružio jedan jako kompetitivan meč te je udarcem iz okreta gotovo i nokautirao Whittakera.

Pokazao je Costa da itekako zna i može zaprijetiti, no svejedno je upisao poraz. Sinoć se i javio na svom Instagram profilu gdje je napisao kako smatra da je pobijedio, ali i kako borbu ne treba ostavljati u rukama sudaca te kako će se idući puta potruditi da se to ne dogodi:

‘‘Dobro je vratiti nazad u oktogon. Jako je dobar osjećaj osjetiti tu prekrasnu energiju od svih vas koji navijate za mene. Drago mi je da sam vam isporučio show kakav ste i željeli! Tijekom borbe sam imao osjećaj da sam pobjeđivao, ali suci se s tim nisu slagali. Sljedeći puta ću se morati više nametnuti da u narednim borbama ne ostavljam borbu u njihovim rukama. Hvala vam svima i žao mi je!‘‘, napisao je Costa na Instagramu.

Costi tako duga pauza definitivno nije koristila te uistinu mora biti aktivniji ukoliko želi napraviti nešto značajnije u UFC-u. Protiv Whittakera je pokazao da itekako može zaprijetiti i da posjeduje snagu udarca, no ukoliko se opet ne bude borio, snaga ne može doći do izražaja.

Ostaje nam za vidjeti što je sljedeće za Costu i s kim će ga UFC sada upariti, a u srednjoj kategoriji trenutno ima dosta dobrih protivnika za njega.

Linker
29. travanj 2024 12:51